Praktikus dizájn kiegészítők a fürdőszobába!

Ma már szerencsére számos gyártó, rengeteg különféle termékét szerelhetjük fel a fürdőszoba falára. Legyen az éppen egy kis fali polc, fali tartó kosár, szappan-, törölköző- vagy WC papírtartó, egy kényelmes fürdőszoba elengedhetetlen ezen elemek nélkül, hiszen ezek azok berendezési tárgyak, melyektől otthonossá, kényelmessé válik a fürdőszoba.

Gondoljunk bele, milyen fontos, hogy hol és hogyan tároljuk a szappant, a kézmosót, a szivacsot, van-e fix helye a tusfürdőnek a zuhanyzóban vagy az arckrémeknek a tükör alatt vagy mellett, fel tudjuk-e akasztani a köntöst, vagy a törölközőnket?

Egészen alapvető eszközök ezek, ha jobban belegondolunk, mégis méltatlanul kevés szerep jut a számukra a tervezéskor. Pedig ha a fürdőszobai kiegészítők is egységben vannak egymással, nem különböző darabokat vadászunk össze innen-onnan, akkor a kellő funkcionalitás, illetve kényelem mellett akár már önmagukban ezek a kiegészítők is adnak egy egységes, esztétikus összhangot a fürdőszobánknak.

Az EMCO nevét itthon még talán nem sokan ismerik, pedig a fürdőszobai kiegészítők és rejtett tárolómegoldások specialistája, olyan prémium márka, amely a magas minőséget és a német precizitást képviseli.

Az EMCO Bad több mint 60 éve gyártja a németországi Lingen-ben a prémium piaci szegmenshez tartozó, exkluzív, csúcsminőségű fürdőszoba kiegészítőket és berendezési tárgyakat.

Széles termékskálájukban rengeteg kiegészítőt találunk: funkcionális, teljes modulok, tükrös szekrények, világítással egybekötött kozmetikai tükrök, komplett mosdó egységek, és emellett rengeteg, különféle falra szerelhető és szabadon álló tároló, tartó, és egyéb kiegészítő.

Válogathatunk falra szerelhető, vagy egészen a falba süllyesztett, helytakarékos megoldásokból, pl.: szekrénymodulokból, üvegpolcokból különböző formájú és méretű tárolókkal, fali kosarakból, de jellegzetes termékei a papír- és szappanadagolók, WC-papír- és törölköző tartók, melyeket a klasszikusan elegáns, és időtálló króm változat mellett üveg, tejüveg, fehér vagy akár matt fekete színben is megtalálunk a kínálatukban.

Egy-egy termékcsalád akár 20-25 különböző funkciójú terméket tartalmaz, melyeket közvetlenül a falra lehet felszerelni, vagy a négy különböző sínrendszer egyikébe integrálni. Ilyen például a Lisaon kiegészítő család, ahol a kollekció lényegi eleme az egykezes folyékony szappanadagoló tároló polccal. Ezt a terméket – ahogyan a legtöbb terméküket – kiváló minőségű adagoló technológia, és kristályüvegből készült tartály alkotják.

Egyes szappanadagolók tetején egy kisebb mélyedést alakította ki, amelybe a gyűrűinket tudjuk tenni, amennyiben levesszük azokat egy alaposabb kézmosás előtt.

Másik figyelemreméltó termékük a WC-papír tartók – fedéllel vagy fedél nélkül, de a zuhanyzónkat is egészen kényelmessé tudjuk tenni a különböző, falra szerelhető tartókkal, polcokkal vagy kosarakkal.

Ezekből többféle méret és kialakítás szerint válogathatunk:  lehet egyenes, vagy sarok kialakítás, rácsos, illetve sínes változatok. 

Az EMCO segítségével tehát minden fürdőszoba és mosdóhelyiség kényelmessé és ideálissá válhat. Innovatív technológiájuk pontosan ezt a célt szolgálja: 

„A fürdőszobákat élettel kell megtölteni ahhoz, hogy teljes életet élhessünk. Ideális környezetben, kényelmesen szeretnénk otthon érezni magunkat, különösen egy olyan személyes területen, mint amilyen a fürdőszoba. Hiszen itt van a mi személyes terünk. " – vallja Michael Kleber, az EMCO fürdőszoba-részlegének igazgatója.

Az EMCO kiváló, exkluzív, dizájnfókuszú gyártó. 2016-ban a Red Dot Award dizájn díjnyertese volt. A gyártó fürdőszobai felszerelései és kiegészítői mind-mind olyan remekművek, melyek napról napra élvezhetők - kiváló minőségű tervezésüknek, jól kidolgozott konstrukciójuknak és a funkciók széles skálájának köszönhetően. Az EMCO csoport termékei miatt számos területen piacvezetők. Amit a magas színvonalú, biztonságos gyártásnak, a legmodernebb gépparknak, és a hazájukban kifejlesztett, innovatív technológiai megoldásaiknak köszönhetik.

A több, mint 60 éves tapasztalat az időtálló fürdőszobák egyik kulcsa, ugyanakkor az EMCO Bad évről évre kijön egy-egy új termékcsaláddal, kiegészítővel vagy fejlesztéssel, hogy az éppen aktuális kényelmi megoldásoknak megfelelő koncepcióval és intelligens funkciókkal lássa el termékeit, és ezzel együtt akár a mi fürdőszobánkat is!

Ilyen innovatív termékcsalád például a pehelykönnyű, lekerekített formákkal rendelkező RONDO 2 sorozat, amely funkcionális és családcentrikus is, hiszen a lekerekített élek esetében mindig kisebb a balesetveszély, ezért akár kisebb terekbe, vagy kisgyermekek, idős családtagok mellé is bátran alkalmazható. Pláne, hogy a végtelenül gyönyörű külső, tiszta üveg elemekkel és modern, geometrikus formatervezéssel csak úgy vonzza magához a tekintetünket.

Trendi, látványos, mégis igen praktikus kiegészítő család az Emco Loft, amely három, igen harmonikus változatban érhető el: króm, acél, illetve matt fekete kivitelben. Utóbbit előszeretettel alkalmazzák a LOFT stílusú lakásokban.

Esztétikus, szemet gyönyörködtető megjelenés, funkcionális, mindenki számára egyszerű használat, és kényelem jellemzi a sorozatot.

A minimalista kialakítás ellenére a szép látványon túl szerkezete, technikai megoldásai is maximálisan kiszolgálják igényeinket. A fali konzol-kialakítása például olyan intelligens, hogy nincs szükség semmilyen tartó oszlopra. Ez pedig egyszerre teszi a termékeket gyönyörűvé és praktikussá is a napi használat során.

Ha igazán sokoldalú kiegészítő-családra vágyunk, amely egységesen formatervezett és elegáns, akkor az EMCO szériára adják a legjobb választást, melyeket rengeteg, gyönyörű fürdőszobai kiegészítő alkot, többféle kivitelben találunk szappantartót, folyékony szappan adagolót, WC-papír adagolót, WC-kefét, akasztót, fogast, törölközőtartót, és még rengeteg apró praktikus elemmel ellátott kiegészítőt, amelyek észrevétlenül könnytíik meg a mindennapjainkat.

A folyékony szappan adagolót akár a falra is felfúrhatjuk, így kevesebb helyet, felületet vesz el a mosdó melletti térből, és a takarítást is jóval egyszerűbbé varázsolja.

Ha pedig nehézséget okoz a mindennapi mozgás, akkor a különböző, speciális felületkezelt, magas teherbírású fürdőszobai kapaszkodó, vagy a könnyen áthelyezhető álló tartók lehetnek a segítségünkre.

A hétköznapi használat során a legpraktikusabb kiegészítők a falra szerelhető tárolók, zuhanykosarak, melyeket többféle módon rögzíthetünk.

Üzleteinkben már személyesen is megnézheti, megfoghatja ezeket a praktikus, prémium minőségű fürdőszobai kiegészítőket. Várjuk szeretettel a Palatinus Fürdőszobaszalonok egyikében, hozzáértő értékesítőink örömmel segítenek a választásban!