Spanyol luxus elérhető áron!

Spanyol luxus elérhető áron!Szeretnéd otthonodat igazán elegánssá és kifinomulttá tenni? Jó lenne olyan burkolatot választani, amellyel valóban gyönyörű lesz a végeredmény? Ragadd meg a lehetőséget, hiszen most a legszebb spanyol csempéket és padlólapokat 5-15% kedvezménnyel vásárolhatod meg üzleteinkben!


ÁLOMOTTHON SPANYOL GYÁRTÓK PRÉMIUM BURKOLATAIVAL!

Szeretnéd otthonodat igazán elegánssá és kifinomulttá tenni? Jó lenne olyan burkolatot választani, amellyel valóban gyönyörű lesz a végeredmény? 
Ragadd meg a lehetőséget, hiszen most

a legszebb spanyol csempéket és padlólapokat 5-15% kedvezménnyel

vásárolhatod meg üzleteinkben!
Az akció 2023. április 5-tól május 15-ig, vagy a készlet erejéig érvényes, és más kedvezménnyel nem összevonható.

Peronda Lucca burkolatFotó: Peronda Lucca burkolat kollekció

Miért olyan különlegesek a spanyol csempék?

A spanyol gyárak a kézműves csempekészítésben és a legmodernebb gyártási technológiákban is az élen járnak. Spanyolország Európa vezető burkolat gyártója. Az EU éves 1,4 milliárdos kerámiaburkolat gyártásából 400 millió csempét Spanyolországban készítenek. Óriási tapasztalattal, innovatív megoldásokkal és kiemelkedő minőségű termékekkel vezetik az európai élmezőnyt. A luxus minőségtől a pénztárcabarát megoldásokig minden megtalálható a kínálatukban. Változatos színeket és harmonikus dizájnt képviselnek.
Az exkluzív burkolatok gyártásában pedig a No1, a régió legkiemelkedőbb gyára, a Porcelanosa, melynek termékeit szintén megtalálod akciónkban! 
 

Porcelanosa Steel fémhatású burkolatFotó: Porcelanosa Steel fémhatású burkolat

Nézd meg a spanyol Porcelanosa, Peronda, STN, Argenta, Azulev, Sanchis gyárak burkolatait üzleteink egyikében, melyek minden stílust és igényt kielégítenek, így biztosan megtalálod nálunk az otthonodnak és az ízlésednek legjobban megfelelő csempét és padlólapot!

Spanyol burkolataink nagy része raktárkészletről is elérhető, így már néhány nap alatt az otthonodban lehetnek, kiszállításra készen várják megrendelésed!

Szeretettel és szakértelemmel várunk üzleteinkben!