ZALAKERÁMIA

ZALAKERÁMIA

Álomszép Zalakerámia termékek a Palatinusnál!
Olyan burkolatot keresel, ami megfelel a legújabb trendeknek, variálható és pénztárcabarát egyszerre? A legjobb helyen jársz! A Palatinus Fürdőszobaszalonok köztudottan nagy raktárkészlettel rendelkezik a generációk óta piacvezető magyar Zalakerámia márka termékeiből!

Raktárról?
Igen, 14 teljes csempecsalád várja, hogy válogass a kollekciókból, ami pedig megtetszik, azokat pikk-pakk haza is viheted. Tervezhető, stresszmentes vásárlás, készletről, hosszú rendelési és szállítási idők nélkül.

A Zalakerámia Zrt., amely a magyar kerámiaipar meghatározó szereplője, magas minőségű, kifinomult dizájnú csempe és padlólap termékeiről ismert. A cég termékei között mindenféle belső és külső tér burkolásához szükséges elemeket találhatunk, legyen szó akár fürdőszoba burkolatról, akár konyha burkolatról.

A Zalakerámia a fürdőszoba burkolat terén is nagy választékkal rendelkezik. A különböző méretű, színű és textúrájú csempék, melyek között találunk matt és fényes kivitelűeket is, lehetővé teszik a legkülönbözőbb stílusú fürdőszobák megteremtését. A strapabíró és könnyen tisztítható csempeburkolatok ellenállnak a folyamatosan nedves környezetnek és a mindennapos használatnak is.

A Zalakerámia padlólapjai is sokféle stílusban és kivitelben kaphatók, így minden otthonba megtalálható a tökéletes megoldás. A padlólapok többek között márvány-, fa-, vagy kőmintás kivitelben is elérhetőek, és rendkívül strapabíróak, így hosszú időn keresztül őrzik meg eredeti szépségüket.

A konyha burkolat terén a Zalakerámia szintén nagy választékot kínál. A konyha csempék és padlóburkolatok között megtalálhatóak a természetes hatású kő- és famintás kivitelek, melyek tökéletesen illeszkednek a modern, rusztikus vagy akár a klasszikus konyhákba is. A Zalakerámia termékei nem csupán esztétikusak, hanem funkcionálisak is, hiszen könnyen tisztíthatóak és ellenállnak a mindennapos használatnak, valamint a hőnek és a nedvességnek.

Összességében a Zalakerámia ideális választás lehet mindazok számára, akik minőségi, tartós és stílusos csempe és padlólap termékeket keresnek otthonukba. A vállalat széles termékpalettájának köszönhetően mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő burkolatot, legyen szó akár fürdőszoba csempéről, konyha burkolatról vagy elegáns padlólapról.