10% minden Roca termékre üzleteinkben!

10% minden Roca termékre üzleteinkben!A fürdőszoba meghitt atmoszférájához ma már az innovatív technológiai megoldások, környezettudatos újítások és a higiénikus, kényelmi berendezések legalább úgy hozzátartoznak, mint a tetszetős dizájn. A Roca díjnyertes mosdói és WC megoldásai minden kívánalmunkat magas szinten egyesíti termékeiben, melyeket most egy hónapig 10% kedvezménnyel vásárolhatsz meg üzleteinkben!*


Alapvető elvárásunk ma már, hogy a fürdőszoba, mint helyiség ne csupán funkcionális, higiénikus, de stílusos, sőt mi több: harmonikus és szerethető élettér legyen, ahol örömmel kezdjük, és megnyugodva fejezzük be a napot.

A gyönyörű és díjnyertes Roca szaniterek amellett, hogy minden, korunknak megfelelő elvárásunkat, magas igényeinket kielégítik,változatos, gyönyörű formáikkal a fürdőszoba ékévé is válhatnak.

 

Roca Inspira szaniter család
Fotó: Roca Inspira szaniter család


Ezúttal a Roca termékekből a legújabb Ona család mellett még három minden tekintetben nagyon is mai, gyönyörű és sokoldalú termékcsaláddal ismerkedhetsz meg, melyek tökéletesen megfelelnek korunk higiéniai, víztakarékossági és magasfokú kényelmi elvárásainak.

A Roca márka egyet jelent a garantált minőséggel a szaniter porcelán gyártásban évszázados tapasztalatnak és a formatervezés folyamatos tökéletesítésének köszönhetően. Kollekcióik igazán sokoldalúak: számos különböző méret, forma, illetve típus közül válogathatunk, attól függően, hogy lekerekített, illetve szögletes dizájnt szeretnénk-e, vagy inkább valahol a kettő között, egy lágyabb ívűt. Dönthetünk a talajon álló WC mellett, de számos falra szerelhető, kompakt megoldás közül is válogathatunk. Tartályt illetően is számtalan lehetőségünk van: rejtett, falba épített, vagy falra szerelt, méretét, vízkapacitását, sőt, átfolyását illetően is nagyon sokféle megoldással találkozhatunk a gyártó kínálatában.

Kukkantsunk hát bele a Roca mosdó és WC megoldásaiba, melyek mindegyike 10% kedvezménnyel vásárolható meg üzleteinkben 2023. március 31.-ig.*
 

Roca The GAP szaniter család
Fotó: Roca The GAP szaniter család
 

1.    Roca Ona - a legújabb innováció, mely minden igényt felülmúl!


A fürdőszoba egy olyan tér, ahol hangulatunknak, érzelmeinknek is jelentősége van. Ezt tudták jól a Roca tervezői is, amikor megálmodták nekünk a Ona névre keresztelt mesés kollekciót, amely mosdót, fürdőszobabútort, kádat, WC-t, fürdőszobai kiegészítőket és csaptelepeket is magába foglal.

Dizájn: A Ona dizájnja, finom, letisztult megjelenése minden igényünket kielégítheti, és megfelel az elegáns, diszkrét és persze modern, kényelmes fürdőszoba által támasztott valamennyi elvárásunknak.

 

Roca Ona szaniter család
Fotó: Roca Ona szaniter család

 

A dizájn egyszerűsége és a természetes anyagok használata központi szerepet játszik a kollekció kialakításában, amely a mediterrán életmód, a mediterrán hangulat megidézésére törekszik. A spanyol Roca Ona kollekció az egyszerűséget, a természettel és az önmagunkkal való kapcsolatot, törődést jelképezi.

Kényelem: Ami a kényelmet illeti, a Ona számos figyelemre méltó funkcióval gondoskodik rólunk, mint például a kényelmes WC-magasság, a nagy öblítőgomb, a lágyan záródó ülés és WC-lehúzó egy praktikus gombbal a gyors kioldáshoz, valamint a különböző méretű csaptelepek.

A vizet itt egy újszerű elosztórendszer hajtja, hogy az minél homogénebb folyású, lágyabb, halkabb legyen. A használatot a nagyobb nyomógomb is kényelmesebbé teszi. Az egészen vékony kialakítású ülés és fedél pedig szintén egy újdonság, csakúgy mint a lágyan záródó és gyorskioldó zsanérok, hogy a WC még kényelmesebb, még higiénikusabb, még könnyebben tisztántartható legyen.

Roca Ona WC és fürdőszobabútor mosdóval
Fotó: Roca Ona WC és fürdőszobabútor mosdóval


Higiénia: A higiénia a Ona kollekció esetében egészen új távlatokat is megnyit a számunkra, ami mindent megváltoztat a fürdőszobában! Roca ONA perem nélküli fali WC csészék nem csupán formásak, hanem higiénikusak is. A perem nélküli WC ugyanis szögektől, zugoktól mentes, ezért könnyedén hozzáférhető, így könnyű a tisztítása és a higiénia megőrzése még inkább garantált.

A perem nélküli kivitelen túl Supraglaze® bevonat került a kerámiákra, mellyel még hatékonyabb tisztítást és ujjlenyomatmentes megjelenést érhetünk el. Az érintésmentes technológia - amelyet az öblítésnél, a csaptelepeknél és a szappanadagolóknál alkalmaz a gyártó - szintén nagyon figyelemreméltó.
 


Roca Ona WC
Fotó: Roca Ona WC 

Környezettudatosság: A termékek környezettudatossága, víztakarékossága érdekében a kollekciót csökkentett 4,5/3 literes öblítéssel és hidegindítási rendszerrel, 5 liter/perc áramláskorlátozóval felszerelt csapokkal látták el.

De a környezettudatosság esetében nem csak a vízről van szó! A Fineceramic® technológiával minden eddiginél könnyebb medencéket állítanak elő, amelyeknek könnyű súlya segít minimalizálni a szállítás és a gyártási folyamat környezetünkre káros hatásait.


Roca Ona mosdó
Fotó: Roca Ona mosdó
 

Változatosság: Az Ona kollekció minden termékkörben széles méretválasztékot kínál.  Különböző méretű WC-megoldások elérhetők, beleértve a falra akasztható, a padlón álló és a teljesen kombinált kompakt opciókat, valamint a falra akasztható és a falra szerelhető bidé modelleket.Különféle öblítési megoldások közül is választhatunk, mint a mélyöblítéses, az öblítőperemmel vagy öblítőperem nélkül készült változatok, melyekhez számos tartozék, ülőke, de akár ülőke nélküli variációk is elérhetők a kollekcióból.

A csaptelepek teljes kollekcióban készülnek, ahogy mosdók és a fürdőszobabútorok is eltérő méretekben elérhetők. A gyengéd matt fehér szaniterek, a mediterrán trendszínek bútoraival és kiegészítőivel egészíthetők ki.

A Roca Ona kollekció tehát azoknak készült, akik egy kifogástalan dizájnnal és technológiai jellemzőkkel rendelkező prémium szaniter családot keresnek!


Roca Ona szaniter család
Fotó: Roca Ona szaniter család

 
2.    Roca The Gap - a legstílusosabb kollekció, helytakarékosságra optimalizálva

A Roca The Gap egy igazi dizájner kollekció, ha lehet így mondani, hiszen ez az a szaniter család, melyet Antonio Bullo tervezett. Modern és stílusos vonalaival intelligens, kortárs választást nyújtanak a kollekció egyes elemei bármely mai fürdőszobába, hiszen stílusuk egyszerre  kompakt és funkcionális. A család széles kínálata lehetővé teszi számunkra az optimális helykihasználást fürdőszobában.
 


Roca The GAP szaniter család
Fotó: Roca The GAP szaniter család

 

Roca The Gap round, azaz lekerekített vonalvezetésű fali WC, perem nélküli, mélyöblítésű, slim ülőkével rendelkezik, s talán ez a gyártó egyik legsikeresebb sorozata. Falra szerelhető és rejtett rögzítéssel látták el, hogy még diszkrétebb és esztétikusabb látványt nyújtson. A The GAP WC hátsó kifolyással rendelkezik, öblítési kör nélkül. Kifejezetten víztakarékos modell a 3 / 4,5 literes öblítéssel.

 

Roca The GAP szaniter család
Fotó: Roca The GAP szaniter család
 

3.    Roca Inspira - mert a változatosság gyönyörködtet…

A Roca Inspira névre hallgató kollekció három különböző formát, s ezzel számos kombinálási lehetőséget rejt a fürdőszoba térben! A lekerekített (Round) változat mellett választhatod a szögletesebb formavilágú (Square) kollekció egyes elemeit is. A kettő között pedig egy kellemes átmenet lehet a se nem igazán szögletes, sem pedig kerek vonalvezetésű Soft család, melynél az alapvetően szögletes formát lágy sarkokkal, lekerekített élekkel lágyították.


Roca Inspira szaniter család
Fotó: Roca Inspira szaniter család


Így bátran választhatsz mellé akár egy modern, szögletes formavilágú bútort, kádat vagy zuhanytálcát - de éppúgy jól illik majd a kerekded, lágy formájú elemek mellé is. A Roca Inspira sokoldalúságának köszönhetően egy igazi kis kaméleon: bármely fürdőszoba stílushoz kiválóan alkalmazkodik, és élettel tölti meg a tereket.


Roca Inspira szaniter család
Fotó: Roca Inspira szaniter család


Ami a család WC ülőkéit illeti, a finom, harmonikus dizájn mellett természetesen a praktikumról és a kényelmünkről sem feledkeztek meg a gyártók. Supralit®, azaz a Roca saját fejlesztésű, antibakteriális anyagából készült, gyönyörű, fényes, hófehérWC-ülőke és lecsapódásmentes fedél könnyíti meg az életünket.

Mindhárom alakú WC falra szerelhető, hátsó kifolyású modell, melyekhez kapható egy kettős öblítésű 4,5/3L WC-tartály, alsó bekötéssel.Roca Inspira szaniter család
Fotó: Roca Inspira szaniter család


4.    Roca Meridian - egyetlen koncepció, ezer és egy megoldáshoz

A Roca Meridian kollekciójának jelmondata: egyetlen koncepció ezer megoldáshoz.Egyetlen koncepció bármely igény kielégítéséhez. Kétségkívül az egyik legsokoldalúbban kihasználható sorozat.

A számos különböző formát, stílust rejtő mosdó mellett a Meridian család WC-i is külön említést érdemelnek, melyek kétféle típusban is választhatók: falhoz illeszkedő, illetve talajon álló, monoblokkos WC-k közül választhatunk, mindegyik modell alsó/hátsó kifolyassal rendelkezik. Sőt, ezek mellett még szintén a Meridian kollekció részét képezi a kompakt fali WC (képünkön), hátsó kifolyással, vagy alsó/hátsó kifolyással.


Roca Meridian szaniter család
Fotó: Roca Meridian szaniter család


A nem kompakt modellekhez pedig természetesen saját WC tartály is tartozik: A Meridian tartálya kettős öblítésű, ¾, 5 literes méretben.


Roca Meridian szaniter család
Fotó: Roca Meridian szaniter család


5.    Végül, de nem utolsósorban: egy remek szettet ajánlunk - ha kicsi a tér és a büdzsé…

Ha meggyőztek a Roca termékek újdonságai, a páratlan innovációk és a modern, letisztult szépség, de attól tartasz, hogy ez most Neked nem férne bele, akkor most figyelj, mert készültünk egy remek meglepetéssel - hiszen a stílusos és minőségi eszközöket még a legkisebb helyiségben sem nélkülözhetjük. A komfort és a harmonikus megjelenés minden mai otthonban kiemelt fontosságú - legyen bármilyen aprócska is az adott fürdőszoba!

 A kiváló minőségéről híres Roca gyártó szettjével most egészen leegyszerűsödik a beszerzés, hiszen egy komplett csomagot kínál a WC berendezésére, ráadásul elérhető áron.

Hogy pontosan mit is tartalmaz ez a csomag, és milyen áron juthattok most hozzá - erről bővebben itt olvashattok!


Roca WC szett
Fotó: Roca WC szett


Ha tetszettek a termékek, és szeretnéd élőben megtekinteni, akkor látogass el hozzánk személyesen üzleteink egyikébe, ahol a hatalmas választék mellett kollégáink hozzáértő szakértelmével, tervezőink jó szemével és ízlésével segítjük vásárlásod.

A Palatinus Fürdőszobaszalonok segítőkész munkatársai várnak szeretettel, az ország több pontján is. Keresd a hozzád legközelebb eső üzletünket, és ne feledd, 2023. március 31.-ig 10% kedvezményt biztosítunk minden Roca termék árából!*

 
*A 10% kedvezmény 2023. március 31.-ig él minden általunk forgalmazott Roca termékre. Az akció kizárólag budapesti, budaörsi, dunakeszi, érdi, egri, gyöngyösi, és kecskeméti üzletünkben érvényes. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze.