Ajánlataink az Árgép legelső helyéről!

Ajánlataink az Árgép legelső helyéről!Mi folyik itt?
Először is friss, hűtött, szűrt tiszta víz a konyhai csapból, kívánságod szerint szénsavmentes, enyhén szénsavas vagy szénsavas formában. Másodszor pedig legújabb akciónk, amelyben az Árgép rangsorában a legelső helyen szereplő GROHE Blue Home vízszűrő rendszereket kínáljuk verhetetlen áron!


Ajánlataink az Árgép legelső helyéről!
GROHE Blue Home vízszűrő rendszerek verhetetlen áron. 

Kezdetnek, rögtön év elején elhoztuk Neked azt a kihagyhatatlan ajánlatot, amelyet az Árgép árkereső, árösszehasonlító oldal is első hellyel díjaz a különböző webshopok kínálata között. Így jelenleg a Palatinus Fürdőszobaszalon webshopjában vásárolhatod meg verhetetlen áron a GROHE Blue Home vízszűrő rendszereket. 

GROHE Blue Home vízszűrő rendszerek
GROHE Blue Home vízszűrő rendszerek

A tiszta víz forrása.

A hűsítő és kristálytiszta vízért mostantól elég a konyháig menni és egyszerűen a csap alá tartani a poharad. A GROHE Blue Home rendszerek lényege, hogy egyedi szűrőtechnológia kerül konyhádban a csappal együtt beépítésre, mely minden, az ízhatást rontó és szervezetünknek káros, szükségtelen anyagot kiszűr a csapvízből, hogy a nap bármely szakában páratlanul kellemes, finom szűrt víz álljon rendelkezésedre.

GROHE Blue Home vízszűrő rendszerek
GROHE Blue Home vízszűrő rendszerek

Hány bubis legyen?

Az Üvegtigris című klasszikusból ismerjük a japán bubiskanalat, amivel a szénsavas vízből kiszedhető a felesleges bubi. Ilyet nem adunk hozzá, Rudolf Péter is csak viccelt, nincs szükség semmilyen kanálra. A GROHE Blue Home vízszűrő rendszer gombját megnyomva, ízlésednek megfelelően háromféle erősség közül választhatsz: szénsavmentes, enyhén szénsavas vagy szénsavas vizet engedhetsz közvetlenül a konyhai csapból.  

GROHE Blue Home vízszűrő rendszerek
Mentes, enyhe vagy szénsavas friss víz gombnyomásra

A környezet védelmében.

Fontos szempont? Egyértelműen! A GROHE Blue Home örökre száműzi a PET palackokat háztartásodból, hiszen a friss, szűrt, szénsavas, enyhe vagy szénsavmentes vizet közvetlenül a konyhai csapodból engedheted magadnak, így egyáltalán nem kell többé műanyag palackos vizet vásárolnod.

GROHE Blue Home vízszűrő rendszerek
Viszlát PET palack

Csatlakozz a csapodhoz!

Mert ez is lehetséges! A telefonodra letöltött applikáción keresztül ellenőrizheted a rendszer állapotát és különböző paraméterek beállításával akár a csap érintése nélkül, telefonod segítségével is megtöltheted poharad. 

GROHE Blue Home vízszűrő rendszerek

Lássuk a verhetetlen árakat!

Most, hogy minden előnyös tulajdonságát megismerted a GROHE Blue Home vízszűrő rendszernek és talán már el is döntötted, hogy ez bizony nem hiányozhat a Te konyhádból sem, lássuk azt, ami igazán egyedülállóvá teszi ajánlatunkat.

GROHE Blue Home vízszűrő rendszer C alakú kifolyóval, beépített hűtéssel és szénsavadagolással - 598 491 Ft

GROHE Blue Home vízszűrő rendszer C alakú kifolyóval, beépített hűtéssel és szénsavadagolással

 

GROHE Blue Home vízszűrő rendszer L alakú kifolyóval, beépített hűtéssel és szénsavadagolással - 598 491 Ft

GROHE Blue Home vízszűrő rendszer L alakú kifolyóval, beépített hűtéssel és szénsavadagolással

 

GROHE Blue Pure Minta egykaros, kihúzható fejes vízszűrő rendszer L alakú kifolyóval - 199 990 Ft

GROHE Blue Pure Minta egykaros, kihúzható fejes vízszűrő rendszer L alakú kifolyóvalMegnézem, megveszem, irány a webshop!

 

Csapj le a lehetőségre, mielőtt más csap le rá!

Ne maradj le róla! Ajánlatunk csak a készlet erejéig érvényes. Érdemes minél hamarabb megvásárolni webshopunkban vagy Hozzád legközelebbi üzletünkben a verhetetlen áron elérhető GROHE Blue Home vízszűrő rendszerek egyikét.