AKCIÓ! Bidéfunkciós WC-szett ajándék nyomólappal!

AKCIÓ! Bidéfunkciós WC-szett ajándék nyomólappal!Aki szereti a német minőséget, a kényelmet és a higiéniát, annak jó szívvel ajánljuk a TECE bidéfunkciós WC-szettet, amely mindent tartalmaz, amire Önnek szüksége lehet a legkisebb helyiségben. Sőt, ajándékba adjuk a nyomólapot, melyet 5 féle design nyomólap közül választhat ki otthona stílusához!


TECE akciós wc szett

A többfunkciós megoldások korát éljük. Arra törekszünk, hogy otthonaink legkisebb helyiségeiben is elérjük a maximális kényelmet, és a lehető legtöbb funkciót, ezért egyre komplexebb megoldásokban gondolkodunk a fürdőszoba életterében is, ahol a teljes körű higiénia és kényelem eléréséről, az igényeinket egyre jobban kiszolgáló innovatív berendezések gondoskodnak.

Ilyen például a bidéfunkciós WC, amely kiválóan ötvözi a WC és a bidé előnyeit. A bidéfunkciós WC a WC-be szerelt kis permetező kar és egy gomb segítségével helytakarékosan egy berendezésen belül látja el mind a WC, mind a bidé szerepét. A zuhanykar segítségével gyengéden, vízzel tisztíthatjuk meg az intim területeket a WC-használatát követően, ami kellemesebb, higiénikusabb érzést ad. 

Különleges ajánlatunkban most rendkívül kedvező áron vásárolhatja meg prémium bidéfunkciós WC-szettünket, amelyhez nyomólapot adunk ajándékba!

A prémium bidéfunkciós WC-szett a következőket tartalmazza: 

  • 1 db TECEone bidéfunkciós wc
  • 1 db TECEone lecsapódásmentes ülőke
  • 1 db TECEprofil falsík alatti wc-tartály modul, fali rögzítéssel és zajcsillapítóval
  • 1 db TECEone falikorong tartó
  • 2 db TECEone falikorong 1/2" x 1/2"
  • 2 db TECEone sarokszelep 1/2"-3/8"

A szetthez 1 db TECEnow nyomólapot adunk ajándékba, amelyet 5 fajta (fehér, matt/fényes króm, matt/sima fekete) közül választhat ki otthona stílusához!

A TECE bidéfunkciós WC-szett ajándék nyomólappal készletről megvásárolható üzleteinkben 399 900 Ft-ért! Az akció 2020. szeptember 7-től 2020. december 31-ig érvényes!

TECE WC szett akció