Olvadnak az árak! -20% -os prémium fürdőszobabútor akció üzleteinkben.

Olvadnak az árak! -20% -os prémium fürdőszobabútor akció üzleteinkben.Az Amazonas Caligula fürdőszobabútor-család modern megjelenésének, letisztultságának és praktikusságának köszönhetően vált a vásárlók kedvencévé. Rendezd be Te is álmaid fürdőszobáját prémium minőségű bútorokkal, most 20%-os árengedménnyel.

Olvadnak az árak! -20% -os prémium fürdőszobabútor akció üzleteinkben.

Prémium kialakítású Amazonas fürdőszobabútoraink minőségi élettérré varázsolják otthonod. Az olasz eleganciát tükröző bútorok többféle színben érhetők el,
hogy tökéletesen harmonizáljanak fürdőszobáddal.

Vásárolj 60, 90 vagy 120-as Caligula bútorokat 2023. július 1. és december 31. között 20%-al kedvezőbb áron.

 

Amazonas Caligula 60 cm fürdőszobabútor
Amazonas Caligula 60 cm széles fürdőszobabútor

 

Amazonas Caligula 90 cm fürdőszobabútor
Amazonas Caligula 90 cm széles fürdőszobabútor
 

Amazonas Caligula 120 cm fürdőszobabútor
Amazonas Caligula 120 cm széles fürdőszobabútor

A képen látható bútorok komplett szettben és elemenként is megvásárolhatók, így könnyedén megtalálhatod az álomfürdőszobádhoz leginkább illő összeállítást. 20%-os akciónk a fa mintázatú laminált színekre, valamint a matt fehér és magasfényű fehér festett fürdőszobabútorokra vonatkozik. 

A Palatinus Fürdőszobaszalonok készséges, hozzáértő munkatársai szeretettel várnak az ország több pontján is. Keresd a hozzád legközelebb eső üzletünket és vásárold meg a prémium minőséget képviselő Amazonas Caligula fürdőszobabútorokat 20% kedvezménnyel!