Színezze újra – 15% kedvezmény a Radaway Hypnotic színes zuhanykabinokra és Grohe Colors zuhanyrendszerekre

Színezze újra – 15% kedvezmény a Radaway Hypnotic színes zuhanykabinokra és Grohe Colors zuhanyrendszerekreA fürdőszoba nem csupán egy praktikus helyiség otthonunkban; egyre inkább a kikapcsolódás és a wellness szentélyévé válik. Ha Ön is úgy érzi, itt az ideje a változásnak és a felújításnak, vagy épp egy új otthont rendez be, ne hagyja ki a Radaway és a Grohe év végi aktuális akcióját!


Miért érdemes a Radaway zuhanykabint és Grohe zuhanyrendszert választani?

A Radaway Hypnotic színes zuhanykabinjai nemcsak magas minőséget képviselnek, de stílusos megjelenésükkel igazi ékkövei lehetnek fürdőszobájának. A Radaway zuhanykabinoknál használt színes, és az új matt felületű szálcsiszolt fém profilok tökéletes összhangban vannak a Grohe csaptelepek és zuhanyszettek hasonló színvilágával.

Akciós Radaway színes Zuhanykabinok (-15%)

Válassza ki a 7 színből az Önnek leginkább megfelelő színű és stílusú Radaway Hypnotic színes zuhanykabint és spóroljon nagyot, hiszen most 15% kedvezménnyel viheti haza álmai zuhanyzóját 2023. december 16-ig.

Akciós Grohe zuhanyrendszerek (-15%)

Ha pedig most dönt, nemcsak a zuhanykabinon spórolhat, hanem kimelt Grohe Colors zuhanyrendszerre is 15% kedvezményt adunk 2023. december 16-ig. 

Zuhanykabinok, zuhanyrendszerek 15% kedvezménnyel