Melegburkolatok széles választéka a Palatinus Fürdőszobaszalonokban

Melegburkolatok széles választéka a Palatinus FürdőszobaszalonokbanValósítsd meg álomotthonodat velünk! Tudtad, hogy nemcsak hidegburkolatokat, fürdőszobai és konyhai elemeket, hanem melegburkolatok széles választékát is megtalálod két budapesti üzletünkben és webshopunkban is? Laminált padló, vinyl, parafa vagy faparketta – rengeteg típusú, egyedi mintázatú és minden igényt kielégítő kínálattal várunk.


Miért válassz minket?

Amikor az otthonunkról van szó, a tökéletes kényelem és stílus kombinációjára törekszünk, ami a Palatinus Fürdőszobaszalonokkal könnyedén meg is valósítható! Az otthonunk tervezésének egyik központi eleme a melegburkolat kiválasztása. Találj rá nálunk a tökéletes burkolatra, a minőség és a hosszútávú strapabíróság garantált! Webshopunkban is böngészhetsz, de a teljes kínálatért és a személyre szabott tanácsokért látogass el személyesen fürdőszobaszalonunkba. Az alábbi a két üzletben várunk:
 
   
Palatinus Fürdőszobaszalon IX.     Palatinus Fürdőszobaszalon XIV.
 

Látogass el hozzánk a személyre szabott megoldásokért!

Ha tanácstalan vagy és nem tudod, milyen melegburkolat felelne meg a céljaidnak és igényeidnek, milyen stílusú és mintázatú termék illene jobban a helyiségekbe – nem baj, szakértő kollégáink segítenek a választásban és személyre szabott megoldásokat javasolnak számodra! Sőt! Nemcsak a melegburkolatot vásárolhatod meg nálunk, hanem minden hozzá tartozó és a burkoláshoz szükséges kiegészítőt is. Rengeteg termékünket készletről viheted haza, hogy azonnal belevághass a felújításba, több hetes csúszás nélkül!

Kukkants be Soroksári úton található fürdőszobaszalonunk melegburkolat kínálatába, nézd meg a videót:

 
  

Mielőtt azonban személyesen is elmerülnél a rengeteg burkolatban, olvasd el néhány javaslatunkat, hogyan és milyen szempontok alapján érdemes melegburkolatot választani. 

 
Tippek a melegburkolat kiválasztásához
A burkolat kiválasztásánál több szempontot is érdemes figyelembe venni, hiszen hosszú távra tervezzünk otthonunkat.Ezt figyelembe véve fontos, hogy ne csak strapabíró legyen, de a stílusa is megfeleljen ízlésünknek, hiszen évekig a választott burkolaton fogunk járni, vagy épp a falat fogja dekorációként díszíteni. Nézzük mik a legfontosabb szempontok, amelyek szerint érdemes mérlegelni a döntésünket:

· Kopásállóság – különösen azokban a helyiségekben van szükség rendkívül kopásálló termék kiválasztására, amelyekben nagy a forgalom és a jövés-menés. Ilyen helyiség például az előszoba és a nappali.
· Vízállóság – ma már a fürdőszobát is burkolhatjuk melegburkolattal csempe helyett. Ebben az esetben fontos, hogy a választott burkolatunk magas vízálló képességgel rendelkezzen.
· Hangszigetelés – a gyermekes családoknak, vagy akik kiskedvencet tartanak otthonunkban, érdemes figyelembe venni a burkolat hangszigetelő képességeit is. Az innovatív technológiának köszönhetően
ma már olyan padlót is választhatunk, ami jelentős mértékben csökkenti a beltéri hangokat és minimalizálja a lépések által okozta zajokat.
· Burkolás típusa – a klikkes rendszerrel ellátott padlókkal már gyerekjáték a burkolás. Az egyszerűségének köszönhetően kevés erőfeszítéssel, akár saját magunk is telepíthetjük a padlólapokat.
· Dizájn – az utolsó helyre került a sorban, pedig nem kevésbé jelentős a burkolat stílusa, hiszen ez határozza meg talán a legjobban a helyiség hangulatát. Ha szem előtt tartjuk a harmóniát és egységes összképre törekszünk, érdemes úgy választani burkolatot, hogy az dizájnban passzoljon a bútorok és a fal színéhez, stílusához.

Ha még többet szeretnél megtudni a melegburkolatokról és azok típusairól, olvasd el ezt és ezt a cikkünket!

Ezután már nincs más dolgod, mint ellátogatni a két fürdőszobaszalonunk egyikébe és kiválasztani a számodra legmegfelelőbb burkolatokat. Fedezd fel nálunk a minőség és a stílus szinte végtelen lehetőségét és válassz a legnagyobb márkák prémium termékei közül! Szakértő kollégáink segítenek a döntésben, otthonod megtervezéséhez pedig akár 3D látványtervező szolgáltatásunkat is igénybe veheted.