A képek illusztrációk. A színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek!

RAVAK Classic falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, belső egységgel X070087

Kérjen ajánlatot!
Jellemzők
Leírás
Cikkszám: RAV_X070087
Származási hely: Csehország
Gyártói kód: X070087
Gyártó: Ravak
Termék súly (kg): 1.3
Kiszerelés: 1
Kiszerelési mértékegység: db
Csaptelep szerelhetősége: Falsík alatti
Szín: Króm

Keskeny és elegáns
A csaptelepek kecses formája és az új praktikus részletek tökéletesen kiegészítik a Classic koncepció kifinomult stílusát. A csaptelepek fogantyújának sík felülete a Classic kádak és mosdók peremének egyenes vonalaira utal. 

Széles választék
A Classic csaptelepek kínálata magába foglalja a mosdó-, kád-, zuhany-, bidé- és a konyhai mosdócsaptelepek, valamint a falba süllyesztett csaptelepek széleskörű választékát.

Stílusosan harmonizál a koncepcióval
A Classic csaptelep egy újabb lépés a Classic koncepció tökéletesen átfogó egyesítéséhez. A kádak, praktikus mosdók és bútorok széleskörű választéka mellett most a formatervezéssel harmonizáló csaptelepek közül is választhat. 

Garantált minőség
A kerámia kartus élettartamát harminc évre teszteltük, a csaptelepre pedig öt év garanciát biztosítunk, ezáltal a Classic csaptelep megbízható társa lesz fürdőszobájában.

CLASSIC FALBA SÜLLYESZTETT CSAPTELEP VÁLTÓ NÉLKÜL, BELSŐ EGYSÉGGEL
CL 062.00

Falba süllyesztett csaptelepeinket tégla vagy beton falba javasoljuk beépíteni! Gipszkarton falba történő beszerelés esetén előkészület szükséges. 

R-box nélküli RAVAK süllyesztett csaptelepekhez legalább 7,5 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat vagy vakolat vastagsága.