2022-es trendek

Édes otthon, vintage álmok: egy elképesztően sokszínű kollekció!

Vintage stílus, vidéki nosztalgia, wabi-sabi? A régies hatású felületekben, a kopottas textúrák és tónusok szépségében rejlő romantika bizony sokunkat rabul ejt. Ha mindez a sok bájos minta, régi időket megidéző szépség ráadásul korunk legmodernebb csempe technológiájával ötvözve érkezik meg otthonunkba, az lesz ám az igazi öröm! Következzenek hát legújabb kínálatunkból a legnépszerűbb minták, a vintázs hangulatban megálmodott konyha és fürdőszoba szerelmeseinek!

Ipari stílus luxuskivitelben

Jól tudjuk, hogy mindig a csempe adja meg a fürdőszoba enteriőr és persze bármely más tér alaphangulatát: tulajdonképpen mindig a burkolat színe, mintázata, textúrája az, amihez igazítjuk majd a többi elemet, és ami megadja az egész enteriőr stílusának alapjait. Éppen ezért érdemes alaposan átgondolni választásunkat. Ami persze nem könnyű, hiszen évről évre egyre szebb, dekoratívabb, és műszakilag is tökéletesebb megoldások látnak napvilágot. Most egy nagyon különleges spanyol csempegyártó luxuskivitelű indusztriál újdonságaival színesítettük palettánkat – szó szerint – hiszen a színes csempe sokunk örömére újra divattá válik, kis- és nagy formátumban, textúrált, és mintás változatokban egyaránt!

Design nyomólapok a TECE kínálatából

A fürdőszoba letisztult stílusa, modern eleganciája nemcsak a burkolatok látványának, vagy a szaniterek és csaptelepek különleges ívének, eredeti formájának köszönhető. Hiszen mindezek mellett vannak olyan stílusos, és egyben funkcionális dizájnelemek, melyek tökéletes, apró részletekkel teszik fel az i-re a pontot. Ilyenek többek között az öblítőlapok vagy nyomólapok, például a TECE különleges kínálatából.

Újítsuk meg, színezzük újra falainkat: íme, 2022 legszebb enteriőr színei!

Az otthonunk, és benne a fürdőszoba is az idén végre megtelik színekkel! Az év legmegnyugtatóbb, mégis energikus árnyalata, a Very Peri mellett még számos gyönyörű enteriőrszínt ajánlanak számunkra a tervezők: a Schoolhouse White természetes fehér tónusa mellett vidámságot hozhatunk otthonainkba a gyönyörű Babouche napsárgával, a Bright Sky Blue égszínkék ragyogásával, szenvedélyt a különleges Incardanine vörössel, nyugodt csendet az October Mist kellemes halvány zöldjével, mélységet és ellazulást a Stoneblue-val, a távoli hegyek kőzeteinek szürkéskék árnyalatával. Bármelyiket is válasszuk falainkra, mindegyikkel ragyogó harmóniát, nyugodt és természetes összhatást érhetünk el.

2022 innovatív melegburkolatai bőrből, parafából, SPC-ből!

Hallottál már bőrből vagy parafából készült padlóról? Tudod mi az az SPC? Cikkünkben lerántjuk a leplet a legújabb innovatív melegburkolatokról és beavatunk a legmodernebb falhasználási módokba!

Újévi fogadalmam: az idén végre felújítom a fürdőt!

A fürdőszoba fejújítása mindig egy olyan mumus, amit szeretünk halogatni, több okból is. Egyrészt a kényelmetlenség, a felújítással járó felfordulás, másrészt – és nyilván ez a nyomósabb ok – az olykor igen tetemes költségek. Pedig, ha időszerű a fürdőfelújítás, akkor most érdemes belevágni, hiszen 2022 év végéig még befejezhető a felújítás és benyújthatók a számlák is, az Otthonteremtési támogatás keretén belül. Ehhez adunk most 12 kézzelfogható és konkrét ötletet, miként újítsuk fel fürdőszobánkat jövőre – akár kicsi, akár közepes, akár tágasabb – a rendelkezésünkre álló tér és büdzsé.

3 új olasz dizájncsap az egyedülálló zuhanyzásélményért

A burkolatok kiválasztása után, a szaniterek mellett legalább olyan fontos a fürdőszoba kényelméhez a csaptelepek átgondolt kiválasztása, pláne a zuhanyzóban! Hiszen fürdőszobánk ettől lesz igazán a miénk, innen érkezik testünkre a számunkra pont jóleső mennyiségű, erejű, tisztító vízsugár. Bizony a csapjaink okozta bosszúság képes elrontani, jó működése pedig élménnyé tenni a napunk kezdetét, illetve befejezését. Ezúttal a frissítő zuhanyzás híveinek kedvezünk a Fima Carlo Frattini három izgalmas újdonságával, melyek egyedülállóan sokoldalú, innovatív megoldásai mellett letisztult eleganciájukkal, környezetbarát működésükkel, és ergonomikus megoldásaikkal teszik személyes élménnyé számunkra a fürdőszobában eltöltött énidőt.

Művészi varázslat az ízig-vérig olasz SICIS mozaikokkal

A gyönyörű mozaikok nemcsak a konyha vagy a fürdőszoba térbe, hanem bármely helyiségbe, falra, falrészletre betervezve gyönyörűen mutatnak és még mindig nagyon népszerűek és divatosak! Különösen igaz ez a SICIS mozaikok elképesztően színes és látványos világára, melyek ragyogó szépségétől igazi ékszerdobozzá válik bármely enteriőr.

Álomkonyhák luxuskivitelben!

Érdekelnek a legújabb luxus konyhák? A fényűző otthonok, tágas, modern tereibe illő egyedi gyártású spanyol GAMADECOR konyhák már itthon is elérhetők! Prémium anyagok, különleges technológiai megoldások, modern dizájn és teljesen igényeinkhez igazított kivitelezés jellemzi ezeket a lenyűgöző bútorokat.