A képek illusztrációk. A színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek!

RAVAK Supernova SDZ3-90 háromelemes, befelé nyíló zuhanyajtó 02V701O211

Kérjen ajánlatot!
Már csak néhány darab maradt
Ajánlatot kérek
Hívj minket:
Jellemzők
Leírás
Cikkszám: RAV_02V701O211
Származási hely: Csehország
Gyártói kód: 02V701O211
Szélesség (cm): 90
Termék magasság (cm): 195
Gyártó: Ravak
Termék súly (kg): 13.8
Kiszerelés: 1
Kiszerelési mértékegység: db
Ajtó nyitás módja: Befelé nyíló ajtós zuhanykabin
Betétlemez anyaga: Műanyag
Profil színe: Fehér
Üvegtípus: Pearl
Betétlemez vastagsága (mm): 3
HÁROMRÉSZES CSUKLÓ ZUHANYAJTÓ
Alkalmas a 77 - 101 cm szélességű beugrókba. A csuklóajtók maximálisan kihasználhatóvá teszik a belépő szélességét.
  • Méretek: 90 cm
  • Színválaszték: keret - fehér
  • Műanyag betétlemez: Pearl
  • Magassága: 195 cm
  • Jótállás: 5 év
A zuhanyajtó egy fix és két csukló (befelé nyíló) részből tevődik össze. A termék 180°-os megfordításával választhatunk a balos vagy jobbos változat között.

A zuhanykabin a fürdőszoba lecsempézett sarkába RAVAK Aneta, Angela, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Flat, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Flat, Gigant Pro Chrome zuhanytálcákra vagy közvetlenül zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval rendelkező lecsempézett padlóra telepíthető.

Egy PSS fix oldalfallal kombinálva elképzeléseink szerinti “L” alakú zuhanykabint alakíthatunk ki. Két PSS fix oldalfallal kombinálva pedig pedig “U” alakú zuhanykabint kaphatunk. A termékből egyedi méret készítésére is van lehetőség. A Supernova zuhanykabinokat és ajtókat összeszerelve szállítjuk, és egy személy mindössze egy óra alatt összeszerelheti.

Termék/Vásárlási információk

KARBANTARTÁS - a mûanyagok karbantartását szokásos háztartási tisztítószerekkel puha textildarabbal történõ törlésével végezzük. Kerüljük csiszolópaszta, hígítószerek, aceton, tisztító és klórtartalmú fertõtlenítõszerek alkalmazását. A gyártócég nem vállal felelõsséget a termék helytelen használatból, összeállításból vagy tisztításából eredõ megkárosodásokért. Gyártócég fenntartja termékinnovációs jogát.
Gyártócég: RAVAK ANTICALC CONDITIONER: egy készítmény, amely tökéletesen felújítja és karbantartja a RAVAK ANTICALC bevonat minden minőségi jellemzőjét; RAVAK CLEANER
készítményeket üvegfelületekre, zuhanykabinok részeire, zománcozott és akrilkádakra, mosdókra és csaptelepekre javasolja, azok régebbi eredetû és nehezen eltávolítható szennyezõdéseihez; a RAVAK DESINFEKTANT pedig speciális készítménye, amely különleges antibakteriális és penészellenes hatású.