A fürdőszobában is rend a lelke mindennek!

A fürdőszobában is rend a lelke mindennek!Ezekkel a kényelmes, tágas, igényes fürdőszoba bútorokkal nem fullad káoszba a reggeli készülődés! Egy igényes, ízléses fürdőszoba kialakításánál már rögtön a legelején gondolnunk kell a tárolásra is, hiszen nagyon fontos, hogy mindennek meglegyen a helye, és sem a harmóniát, sem a belső békénket ne zavarja meg a rendetlenség, vagy egy nem odaillő tárgy látványa. 


A hidegburkolatok és a gépészet kérdése után tehát van az a nagyon fontos és lényeges kérdés, hogy vajon hogy férünk majd el a fürdőben? Pláne akkor, ha nagy a család, kezdődik a suli, az ovi, és mindenki lázasan keresi a holmiját, a kedvenc piperéit vagy egyszerűen csak fogat mosna - úgy, hogy a másikat ne zavarja…


Gamadecor (Soft Noche)
Fotó: Gamadecor (Soft Noche)


Nos, az ilyen esetekre tervezik a gyártók a szebbnél szebb, sőt praktikusabbnál praktikusabb, nagyfiókos, fiókrendezővel is ellátott fürdőszobabútorokat, melyekből most mutatjuk a már nálunk is elérhető, legújabb, kortárs modelleket!

Kezdjük a sort a nagyszerű spanyol Gamadecor legújabb fürdőszobabútor kollekciójával, melyek luxuskivitelben készült, felső kategóriás bútorok - a páratlan dizájn és minőségi anyaghasználat mellett azonban ezek a családok rendkívül praktikusak, sokoldalúak is, ahol a látvány és a minőség mellett szemmel láthatóan a praktikumra és az ergonómiára helyezték a fő hangsúlyt a tervezők, hogy a fürdőszobabútorok kielégítsék az egész család tárolási igényeit, szokásait.

Több cikket is írtunk már róluk, ám ha valaki nem ismerné őket: A Gamadecor a már jól ismert Porcelanosa csoport tagja, akik a hidegburkolatok mellett 1987 óta gyártanak modern fürdőszoba - és konyhabútorokat is - ezek mind elképesztően modern, kortárs és sokoldalú családok.


Gamadecor (Dess)
Fotó: Gamadecor (Dess)


Fedezd fel velünk a Gamadecor fürdőszobabútorok legújabb modelljeit!

A bútorok egyenes vonalai, tökéletes ívei és élmegoldásai letisztult, természetes és könnyed megjelenést biztosítanak fürdőszobánknak - csak tudjuk kiválasztani a számos különböző családból, kollekcióból azt, amely a leginkább kielégíti saját és családunk tárolási igényeit.

Három bútorcsaládot (Skill, Soft, Radio) már bemutattunk korrábban itt és itt is - most pedig a két legújabb, már nálunk is elérhető Gamadecor fürdőszobabútor  családokkal ismerkedhettek meg  - ezek a Wish és a Mega névre hallgató kollekciók. Ezeknek a legfőbb előnyeit, ismérveit vesszük most szemügyre…

Könnyen beilleszthetőek, adaptálhatók - minél több féle fürdőszobába!

A Wish és a Mega a Gamadecor fürdőszobák két újdonsága, melyeknek egységei nagyon könnyen adaptálható - köszönhetően a sokoldalúságuknak, a választékos felületkezelésüknek, és a praktikus kialakításuknak. Ez alapvetően fontos a fürdőszobában, ahol általában kevés hely áll rendelkezésre, így minden bútornak tökéletesen el kell látnia a funkciót, és minden négyzetcentiméteren hasznos és értékes tárolófelületet kell nyújtania. Ezeket a fürdőszobai egységeket már az újépítésű ingatlan fejlesztéseket szem előtt tartva tervezték, ahol egy csipetnyi eredetiség mellett igyekeznek a leginkább funkcionális, működőképes bútor megoldásokat létrehozni - még a kisebb méretekben is.
 


Gamadecor
Fotó: Gamadecor


A minimalista Wish modell - tágas fiókkal


Az első kombináció, a Wish leginkább minimalista kialakításával tűnik ki. A tágas fiók elülső részén beépített függőleges húzóelem látható a bútor egyik oldalán, kissé eltolva. A Wish modell két különböző féle laminált felülettel kapható: egy sima Blanco brillo vagy egy Nogal Moon fahatású fronttal - a bútor belső tereit pedig meleg, funkcionális filc utánzatú anyaggal vonták be.

A Wish modell - nevéből is adódóan - többféle kívánságunkat elégíti ki mind a méret (60, 80 vagy 120 cm-es szélességben választhatjuk), mint pedig a külső megjelenése (két szín, fehér, valamint egy szép fahatású laminált felület áll belőle rendelkezésünkre.  


Gamadecor (Wish)
Fotó: Gamadecor (Wish)

 

Letisztult dizájn, tágas fiókokkal - a Mega kollekcióban


A Mega sorozat esetében a tervezők a minél letisztultabb dizájnra helyezték a hangsúlyt. Ez a bútor is tágas fiókkal rendelkezik, a tetején pedig egy vízszintesen beépített fiókhúzó kapott helyett. Ez az egység szintén két felülettel választható: a sima Blanco brillo (fényes fehér) vagy egy Nogal Regia fautánzatú dekorral, meleg funkcionális filc utánzattal a belső terekben - talán abból a megfontolásból, hogy a puha anyagon nem koppannak majd visszahelyezéskor az üvegcsék és az egyéb piperetárgyak - tehát garantált a zajmentes, csendes reggeli készülődés - ha a többiek még esetleg aludnának.

A Mega széria egy méretben (60 cm) fahatású kivitelben érhető el - így a kisebb vagy közepes fürdőszobákba tökéletes alternatívát nyújthat.


Gamadecor (Mega)
Fotó: Gamadecor (Mega)


Még több térnyerés a dizájnban


A “nyerjünk minél több teret a dizájnban” filozófia alapján készült, legújabb fürdőszobai tároló megoldsások a természetes textúrák, a szimmetrikus térfogatok és az extra fióktér használatával tűnnek ki. A gyártók a termékpaletta különféle stílusai és változatos kombinációi révén kiváló minőségű anyagokból készült tervezési ötleteket valósítanak meg az építészek és belsőépítészek új generációi számára, hogy garantáltan személyesebbé tegyék projektjeiket a megrendelők számára.  


Gamadecor
Fotó: Gamadecor

 
Ám van más újdonságunk is: a SIKO fürdőszobabútor családoknál is debütált új modell!

A SIKO nagy előnye a verhetetlen árak mellett a széles, minden igényt kielégítő választék, melyet akár azonnal haza is tudsz vinni! A SIKO Mia Vitra három méretben (40, 60 és 80 cm) és háromféle színben (fehér, cordoba és antracit) kapható függeszthető fürdőszoba szekrény mosdóval, tükörrel és LED-világítással kompletten még a legapróbb fürdőszobák igényeit is kielégíti! SIKO Mia Vitra
Fotó: SIKO Mia Vitra
 
SIKO Mia Vitra
Fotó: SIKO Mia Vitra
 

Kíváncsi vagy még többre is? Esetleg további fürdőszobabútorok és tárolási megoldások érdekelnek?

Ha számodra is fontos a fürdőszoba rendezettsége, és a nyugodt reggeli készülődés - akkor fedezd fel élőben is az itt látott sokoldalú kollekciókat, és persze még megannyi mást is:
várunk szeretettel személyesen üzleteink egyikébe, ahol a hatalmas választék mellett kollégáink hozzáértő szakértelmével, tervezőink jó szemével és ízlésével segítjük vásárlásod.
A Palatinus Fürdőszobaszalonok készséges, hozzáértő munkatársai várnak szeretettel, az ország több pontján is. Keresd a hozzád legközelebb eső üzletünket, vagy rendeld meg online!