Szeretettel várunk új üzletünkben Dunakeszin!

Szeretettel várunk új üzletünkben Dunakeszin!Remek lokációval az Auchan és a Bauhaus szomszédságában, Dunakeszin a Pallag u. 13. szám alatt nyílt meg legújabb üzletünk, amely a Palatinustól megszokott széles termékpalettával vár minden építkezőt, felújítót!


Szeretettel várunk új üzletünkben Dunakeszin!

A kellemesen berendezett, tágas, jól körbejárható szalonban a bemutatott termékek mellett 17 berendezett, komplett fürdőszoba is vár Rád, melyek segítségével még jobban el tudod majd képzelni, milyen lesz majd a leendő fürdőszobád. A fürdőszoba enteriőrök és a burkolatok között az alsó szinten nézelődhetsz, válogathatsz, míg a csaptelepek, kádak, zuhanykabinok és egyéb szaniterek széles palettáját a felső szinten találod meg.

 

Palatinus Dunakeszi

 

Az üzlet kialakításánál több fontos szempont is érvényesült. A fürdőszoba installációkat a legújabb trendeknek megfelelően rendezték be, ráadásul a termékek kiválasztásánál azt is szem előtt tartották, hogy döntő többségük raktárkészletről elérhető legyen. Így nem kell heteket várnod, ha megtetszik valamelyik termék, hanem egy-két napon belül az otthonodban lehet. 

 

Új Palatinus Fürdőszobaszalon Dunakeszin

 

A dunakeszi fürdőszobaszalon széles termékpalettáján megtalálod a legnépszerűbb és legtrendibb burkolatokat és fürdőszoba berendezést, amelyek minden igényre megoldást nyújtanak az egyszerűtől az extrémig, a luxus kategóriától a pénztárcabarát megoldásokig, minden stílusban. 

 

Palatinus Fürdőszobaszalon Dunakeszi

 

“A tervezők, lakberendezők is megtalálják nálunk az igényeiknek megfelelő magas minőségű, különleges termékeket, dizájn újdonságokat, amelyek máshol nem kaphatók” - mondta el az üzlet vezetője.

 

Palatinus Fürdőszobaszalon Dunakeszi


A év elejétől az üzlet ‘Kivitelezési Pont’-ként is működik, ami azt jelenti, hogy a burkoláshoz szükséges segédanyagok - Botament, Mapei és Baumit termékek - azonnal, raktárkészletről elvihetők és a jövőben az üzletben megtartott oktatásokkal, workshopokkal is segítik a kivitelezői munkát, fejlődést.


A szalonban négy kiváló, nagy tapasztalattal rendelkező, szakértő értékesítő segít neked a megfelelő termékek kiválasztásában.

 

Palatinus Fürdőszobaszalon Dunakeszi

 

“Célunk, hogy minden vásárló számára az igényeinek megfelelő legjobb terméket adjuk és a legjobb megoldást találjuk meg!” - fogalmazta meg az üzlet filozófiáját a szalonvezető.

Szeretettel várunk Dunakeszin!

Palatinus Fürdőszobaszalon Dunakeszi
2120 Dunakeszi, Pallag utca 13. (útvonaltervezéshez kattints ide)
+36 30 860 02 12  (közvetlen híváshoz klikkelj a telefonszámra)
dunakeszi@palatinusfurdoszoba.hu

Nyitva: Hétfő-péntek: 08:00-17:00, Szombat: 09:00-13:00