TOP ajánlatok a Palatinustól – Prémium termékek készletről szuper áron!

TOP ajánlatok a Palatinustól – Prémium termékek készletről szuper áron!A TOP ajánlatainkban szereplő termékek a készlet erejéig megvásárolhatók üzleteinkben és webshopunkban!


Készletről szuper áron!         

 TOP ajánlatok

 

TOP ajánlatainkat megtalálod webshopunkban és fürdőszobaszalonjainkban egyaránt, de ha szívesen vásárolsz online, nem kell személyesen végigjárnod és áttekinteted a teljes kínálatot a legjobb árakért – összegyűjtöttük a termékeink legjavát, amelyekkel megvalósíthatod az álomfürdőszobádat, méghozzá úgy, hogy rengeteget spórolsz közben. Sőt! Nemcsak a fürdőszobát, a szuper árú padlólapokkal otthonod más helyiségeit is megújíthatod. Vásárolj webshopunkban közvetlenül vagy személyesen üzleteinkben és kezdd el a felújítást akár pár napon belül!
 
A TOP ajánlatainkban szereplő termékek a készlet erejéig megvásárolhatók üzleteinkben és webshopunkban!

 

Ingyenes 3D látványtervezéssel segítünk! 


Ingyenes 3D látványtervezés


Nem tudod elképzelni milyen lesz a fürdő? Jól mutatnak-e együtt a burkolatok? Befér-e minden, amit szeretnél a fürdőszobában látni? Jelentkezz és elkészítjük álomszép fürdőszobád 3D látványtervét!

 

Foglalj időpontot üzletünkbe! 


Foglalj időpontot üzletünkbe

 

Mert nálunk ez is lehetséges! Szeretnéd, ha kollégánk csak veled foglalkozna? Ha a számodra legmegfelelőbb időpontban tudnál tanácsot kérni fürdőszobád megépítéséhez, felújításához, vagy rendelésed véglegesítéséhez, esetleg egy kiválasztott termék személyes megtekintéséhez?