Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Állami támogatás közepes méretű fürdőszobákra optimalizálva!

Állami támogatás közepes méretű fürdőszobákra optimalizálva!A fürdőszoba felújítást fontolgató gyermekes családok most igazán jól járhatnak, ha belevágnak, ugyanis 2022 év végéig 50%-os állami támogatással tudják felújítani otthonukat, s benne a fürdőt – amennyiben bemutatják az anyagköltségről és a munkadíjról szóló számlákat a Magyar Államkincstárnak. Azon túl, hogy nálunk mindent megkaphat fürdőszobája teljes felújításához, most még 12 stílusos, divatos fürdőszoba tervével is segítünk!


Közepes méretű fürdőszobák

A tervek kompletten tartalmazzák nem csak a burkolatokat, hanem a teljes fürdőhöz szükséges anyagokat, berendezési tárgyakat, szanitereket és kiegészítőket is. A pontos anyag-meghatározással, költségszámítással elkészített látványtervek megvalósításához pedig minden itt van már üzletünkben, nem kell várakozni a termékekre. Nézzük ezúttal a Standard fürdőszobákat!

Múlt heti cikkünkben a pénztárcakímélő Economy fürdőszobákat mutattuk be. Most pedig jöjjön a második csokor, a Standard fürdőszobák részletes bemutatása.

Az előzőhöz képest, ezeket a látványterveket és anyagokat már egy kicsivel nagyobb fürdőszobákhoz és költségvetéshez igazítottuk, de még mindig nem a nagyon drága luxus kategória. Ezek a közepes, átlagos méretű fürdőszoba terekhez, illetve pénztárcákhoz készültek.

Argenta Carrara burkolat kollekció

(Fotó: Argenta Carrara burkolat kollekció)

Árfekvésben kicsivel magasabb, ízléses, divatos, kortárs termékekből megtervezve és összeállítva – kellemes, meleg hangulatú földszínekkel, illetve stílusos, elegáns carrarai fehér márvánnyal, kétféle változatban.

Jó hírünk, hogy ezek a termékek – az Economy modellekben szereplőkhöz hasonlóan – szintén itt vannak a raktárunkban, készleten. Vagyis, csak arra várnak, hogy kiválasszátok őket és hazavigyétek megújuló otthonotokba.

És hogy melyek is ezek pontosan? Nézzük…

Brown Harmony - Stílusos hidegburkolatok, meleg földszínekben

A meleg árnyalatoktól barátságosabbnak, otthonosabbnak érezzük a tereket! Jól jön ez egy olyan helyiségben, mint a fürdőszoba, ahol többnyire hidegburkolatok és hűvös, fehér szaniterek, króm csaptelepek alkotják a látványt, melyeknek az összhatása már önmagában is hűvös.

Azulev/Sanchis Reaction burkolat család

(Fotó: Azulev/Sanchis Reaction burkolat család)

Jól jön hát az a kellemes, természetes melegség, melyet az Azulev csoport Sanchis Home Reaction termékcsaládjának meleg barna és bézs árnyalataival érhetünk el a fürdőhelyiségben.

A kellemes méretű, jól burkolható, 25X75 cm-es lapok elegáns, texturált, matt felülete szépen harmonizál majd a fehér vagy fa hatású bútorokkal, kiegészítőkkel.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, káddal)

Ha fontos számunkra a környezetvédelem, akkor az Azulev márkával mindenképpen támogatjuk környezetünket. Céljuk ugyanis nagyon világos: az emberek életének és környezetének jobbá tétele. Ágazatukban azon kevesek közé tartoznak, akik megkapták a DAP "Környezetvédelmi terméknyilatkozatot" annak köszönhetően, hogy termékeik gyártását, előállításának folyamatait állandóan fejlesztik.

Ami pedig a berendezést illeti, két féle megoldást készítettünk a Brown Harmony csempe variációhoz.

Az első tervünkbe egy egyenes kádat terveztünk be kádparavánnal, kádlábbal és állítható túlfolyóval a SIKO-tól. Kádunk abszolút kényelmes, minden funkcióban helyt áll (legyen az a fürdés, gyerekek fürdetése vagy egy gyors álló zuhanyzás) ugyanakkor nem vesz el sokat a közepes méretű fürdőszoba teréből. A térérzetünk is kényelmes, tágas marad, miközben a fürdés minden kényelmének hódolhatunk.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, káddal)

Ám, hogy van helyünk, ez nem jelenti azt, hogy tele kellene zsúfolni a fürdőszoba terét felesleges bútorokkal. Épp ezért egy stílusos minimál dizájn mellett döntöttünk, ami a mosdót és környékét illeti. Ami egyből megragadja a stílus és elegancia iránt fogékony vásárlóink tekintetét a képeken, az nem más, mint a SIKO TRIOMINI mosdója egy szép épített pulttal, és minőségi, márkás GROHE csapteleppel.

A kerek SIKO mosdó mellé – hogy kádunk formavilágával harmonizáljon – egy nagyméretű, téglalap alakú LED-es tükröt képzeltünk el, mely szintén a SIKO márka terméke, és kiválóan passzol az EMCO letisztult, elegáns kiegészítőivel is – mint a fogmosó pohár, a folyékony szappantartó, a törölköző tartók, vagy a WC kefe. Igen, ezeket is célszerű már a fürdőszobánk előzetes költségvetésébe betervezni, hiszen az ilyen alapvető kellékek és kényelmünket segítő eszközök minősége, szépsége és tartóssága nagyban hozzájárul ahhoz, hogy fürdőszobánkat valóban kellemesnek, kényelmesnek, és a magunkénak érezhessük. Ahol tényleg minden pont ott van, ahol nekünk kézre esik.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, káddal)

Mindezt a sok szépséget egy másik nagyon stílusos SIKO szaniter, azaz a WC és hozzá a TECE tartályának elegáns nyomólapja teszi teljessé, mely már-már a luxusfürdőszobák modern esztétikai és felhasználói élményével ajándékoz meg bennünket nap, mint nap.

És hogyan is néz ki ugyanebből a zuhanyzós változat?

Standard fürdőszoba-csomagjaink „Brown Harmony” terveinél a kád helyett ezúttal egy SIKO zuhanykabint terveztünk be, szép, letisztult változatban egy TECE zuhanyfolyókával. Ezzel a szép padlólap látványa megmarad, mivel nincsen zuhanytálca, így még egybefüggőbbnek, tágasabbnak látszik a tér.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, zuhannyal)

A kabin üvegfala SIKO, de maga a csaptelep, illetve a komplett zuhanyszett-berendezés már a GROHE egyik minőségi, környezettudatos terméke, mellyel nem csak külsőleg varázsolhatjuk újjá a fürdőszobát, hanem egyben a legmodernebb biztonsági rendszerekkel ruházzuk fel azt. Az állítható felső tartókonzolos FastFixation rendszernek köszönhetően a zuhany gyorsan, minden gond nélkül felszerelhető, ezért kifejezetten ideális felújításokhoz.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, zuhannyal)

A GROHE mindemellett a család valamennyi tagjának a biztonságára gondolt: CoolTouch technológiája gondoskodik arról, hogy a termosztát-test ne forrósodhasson fel túlzottan, az esetleges forrázásos balesetek elkerülése végett. Kialakítása is vékony, kellemes, mely nem csupán látványát tekintve elegáns, hanem helytakarékos is, nagyobb kényelmet és mozgásteret biztosítva számunkra a zuhanyzóban.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, zuhannyal)

A többi termék mind megfelel az előbbi, kádas változatban látottaknak: SIKO szaniterek, EMCO kiegészítők, illetve a TECE elegáns nyomólapja és zuhanyfolyókája kerültek bele ebbe a fürdőszoba tervbe is.

Természetesen Standard fürdőszobáinkat is 4 féle tervvel készítettük el, így következzen most a másik kettő: szintúgy egy kádas és egy zuhanyzós verzió, csak ezúttal egy egészen más stílusú, hangulatú burkolattal!

White Marble - ha valaki inkább a világos tereket, a fehér, hűvösen elegáns márványt szereti!

Elvégre egy közepes méretű fürdőszoba térnek is jót tesz, ha optikailag még tágasabbá, még világosabbá varázsoljuk azt. Erre pedig keresve sem találhatnánk jobb megoldást, mint a gyönyörű carrara-i fehér márvány megjelenítését otthonunkban kortárs hidegburkolatok segítségével, mely ezúttal nem más, mint az Argenta Carrara White kollekciója!

Argenta Carrara burkolat család

(Fotó: Argenta Carrara burkolat család)

A spanyol Argenta márkát talán már nem kell bemutatni olvasóinknak, hiszen számtalan szebbnél szebb kollekciójukat megmutattuk már. 1999-es megalakulásuk óta folyamatosan fejlődik a márka, melyen belül is a #Friendlytile koncepcióban olyan ötleteket szerettek volna megosztani, hogy hogyan hozhatnák még közelebb egymáshoz az embert és ezt a csodás anyagot, a kerámiát. Az Argenta is környezetbarát márka, számos innovációja, csomagolása és szállítási megoldásai is mind ezt tükrözik.

Ami pedig a stílust illeti, a spanyolok ebben élen járnak, nem véletlenül ők az első márványhatású csempék gyártói. A carrara-i fehér márvány pedig világhírű.

Most azonban hozzánk is beköltözhet, mégpedig nem is akárhogyan: előre kiszámolt, pontos csempe mennyiséggel, gyönyörű látványtervekkel, melyekben már ezek a termékek mind itt vannak nálunk a raktárunkban, így nem csak hogy élőben megtekintheted, de akár azonnal el is viheted, ha beleszerettél, a hozzá illő dekorral együtt.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, káddal)

Az elegáns fehér márvány mellé pedig számos elegáns, ragyogó terméket válogattak be tervezőink.

A kádas változatnál a SIKO kádja mellé – melyet az előző fürdőszobához hasonlóan szintén kompletten felszerelve, kádlábbal, előlappal, túlfolyóval és kádparavánnal tettünk maximálisan kényelmessé minden esetre – a GAMADECOR gyönyörű tükrös DARK sötétbarna fa hatású fürdőszobaszekrényével állítottunk kontrasztot a sok hófehérnek. Ehhez az olasz Frattini dizájn csaptelepek kellőképpen fokozzák a fürdőszoba eleganciáját.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, káddal)

A vécénk szintúgy SIKO, és - mint az előző, földszínű változatnál is - a TECE elegáns tartályát (amihez még hangszigetelést is kapunk) elegáns, stílusos nyomólapját, illetve a letisztult, egységes EMCO fürdőszobai kiegészítőket itt is megkapjuk.

A fürdőszoba – noha pont ugyanakkora méretre, mint az előbbi - a sok hófehérnek és a krómos ragyogásnak, valamint a nagyméretű, ledes tükörnek köszönhetően jóval nagyobbnak, tágasabbnak tűnik majd érzetre.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, káddal)

És íme, az utolsó Standard fürdőszoba: White Marble fürdőszobatervünk – ha inkább a zuhanyzóra voksoltok…

Valójában itt is minden ugyanaz, mint a kádas verziónál – kivéve természetesen a zuhanykabin, melyet SIKO Easy Clean üvegfallal, Walk’In – azaz minimál, belépős zuhanyfal megoldással terveztünk.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, zuhannyal)

Ezúttal a zuhanyfolyókánk ALCA lett, csaptelepeink, illetve ezúttal a zuhanyszett is az olasz Frattini termékei közül kerültek kiválasztásra.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, zuhannyal)

Ha közepes méretű fürdőszobával és büdzsével rendelkezel, és szeretnéd ezt a teret meleg hatású földszínekbe vagy pedig egy elegáns márványba burkolni, s hozzá az itt látott minőségi és stílusos berendezési tárgyakat megrendelni - akkor a Standard csomagok mennyiségben és árban is előre kikalkulált terveivel szuperül járhatsz az állami támogatással együtt!

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, zuhannyal)

Azonban a végső döntés előtt érdemes végignézni valamennyi, a burkolatok tervezői által előre összeállított komplett álomfürdőszoba tervek 4-4 változatát, sőt akár még egyéb termékeinket is, hogy valóban biztos lehess a döntésben. Ha pedig további kérdésed merülne fel, egy-egy termékre kíváncsi vagy élőben is, vagy csak szeretnéd a terveket a saját fürdőd pontos alaprajzára, méreteire is rávetíteni, akkor várunk szeretettel személyesen Palatinus Fürdőszobaszalonok