Állami támogatás közepes méretű fürdőszobákra optimalizálva!

Állami támogatás közepes méretű fürdőszobákra optimalizálva!A fürdőszoba felújítást fontolgató gyermekes családok most igazán jól járhatnak, ha belevágnak, ugyanis 2022 év végéig 50%-os állami támogatással tudják felújítani otthonukat, s benne a fürdőt – amennyiben bemutatják az anyagköltségről és a munkadíjról szóló számlákat a Magyar Államkincstárnak. Azon túl, hogy nálunk mindent megkaphat fürdőszobája teljes felújításához, most még 12 stílusos, divatos fürdőszoba tervével is segítünk!


Közepes méretű fürdőszobák

A tervek kompletten tartalmazzák nem csak a burkolatokat, hanem a teljes fürdőhöz szükséges anyagokat, berendezési tárgyakat, szanitereket és kiegészítőket is. A pontos anyag-meghatározással, költségszámítással elkészített látványtervek megvalósításához pedig minden itt van már üzletünkben, nem kell várakozni a termékekre. Nézzük ezúttal a Standard fürdőszobákat!

Múlt heti cikkünkben a pénztárcakímélő Economy fürdőszobákat mutattuk be. Most pedig jöjjön a második csokor, a Standard fürdőszobák részletes bemutatása.

Az előzőhöz képest, ezeket a látványterveket és anyagokat már egy kicsivel nagyobb fürdőszobákhoz és költségvetéshez igazítottuk, de még mindig nem a nagyon drága luxus kategória. Ezek a közepes, átlagos méretű fürdőszoba terekhez, illetve pénztárcákhoz készültek.

Argenta Carrara burkolat kollekció

(Fotó: Argenta Carrara burkolat kollekció)

Árfekvésben kicsivel magasabb, ízléses, divatos, kortárs termékekből megtervezve és összeállítva – kellemes, meleg hangulatú földszínekkel, illetve stílusos, elegáns carrarai fehér márvánnyal, kétféle változatban.

Jó hírünk, hogy ezek a termékek – az Economy modellekben szereplőkhöz hasonlóan – szintén itt vannak a raktárunkban, készleten. Vagyis, csak arra várnak, hogy kiválasszátok őket és hazavigyétek megújuló otthonotokba.

És hogy melyek is ezek pontosan? Nézzük…

Brown Harmony - Stílusos hidegburkolatok, meleg földszínekben

A meleg árnyalatoktól barátságosabbnak, otthonosabbnak érezzük a tereket! Jól jön ez egy olyan helyiségben, mint a fürdőszoba, ahol többnyire hidegburkolatok és hűvös, fehér szaniterek, króm csaptelepek alkotják a látványt, melyeknek az összhatása már önmagában is hűvös.

Azulev/Sanchis Reaction burkolat család

(Fotó: Azulev/Sanchis Reaction burkolat család)

Jól jön hát az a kellemes, természetes melegség, melyet az Azulev csoport Sanchis Home Reaction termékcsaládjának meleg barna és bézs árnyalataival érhetünk el a fürdőhelyiségben.

A kellemes méretű, jól burkolható, 25X75 cm-es lapok elegáns, texturált, matt felülete szépen harmonizál majd a fehér vagy fa hatású bútorokkal, kiegészítőkkel.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, káddal)

Ha fontos számunkra a környezetvédelem, akkor az Azulev márkával mindenképpen támogatjuk környezetünket. Céljuk ugyanis nagyon világos: az emberek életének és környezetének jobbá tétele. Ágazatukban azon kevesek közé tartoznak, akik megkapták a DAP "Környezetvédelmi terméknyilatkozatot" annak köszönhetően, hogy termékeik gyártását, előállításának folyamatait állandóan fejlesztik.

Ami pedig a berendezést illeti, két féle megoldást készítettünk a Brown Harmony csempe variációhoz.

Az első tervünkbe egy egyenes kádat terveztünk be kádparavánnal, kádlábbal és állítható túlfolyóval a SIKO-tól. Kádunk abszolút kényelmes, minden funkcióban helyt áll (legyen az a fürdés, gyerekek fürdetése vagy egy gyors álló zuhanyzás) ugyanakkor nem vesz el sokat a közepes méretű fürdőszoba teréből. A térérzetünk is kényelmes, tágas marad, miközben a fürdés minden kényelmének hódolhatunk.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, káddal)

Ám, hogy van helyünk, ez nem jelenti azt, hogy tele kellene zsúfolni a fürdőszoba terét felesleges bútorokkal. Épp ezért egy stílusos minimál dizájn mellett döntöttünk, ami a mosdót és környékét illeti. Ami egyből megragadja a stílus és elegancia iránt fogékony vásárlóink tekintetét a képeken, az nem más, mint a SIKO TRIOMINI mosdója egy szép épített pulttal, és minőségi, márkás GROHE csapteleppel.

A kerek SIKO mosdó mellé – hogy kádunk formavilágával harmonizáljon – egy nagyméretű, téglalap alakú LED-es tükröt képzeltünk el, mely szintén a SIKO márka terméke, és kiválóan passzol az EMCO letisztult, elegáns kiegészítőivel is – mint a fogmosó pohár, a folyékony szappantartó, a törölköző tartók, vagy a WC kefe. Igen, ezeket is célszerű már a fürdőszobánk előzetes költségvetésébe betervezni, hiszen az ilyen alapvető kellékek és kényelmünket segítő eszközök minősége, szépsége és tartóssága nagyban hozzájárul ahhoz, hogy fürdőszobánkat valóban kellemesnek, kényelmesnek, és a magunkénak érezhessük. Ahol tényleg minden pont ott van, ahol nekünk kézre esik.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, káddal)

Mindezt a sok szépséget egy másik nagyon stílusos SIKO szaniter, azaz a WC és hozzá a TECE tartályának elegáns nyomólapja teszi teljessé, mely már-már a luxusfürdőszobák modern esztétikai és felhasználói élményével ajándékoz meg bennünket nap, mint nap.

És hogyan is néz ki ugyanebből a zuhanyzós változat?

Standard fürdőszoba-csomagjaink „Brown Harmony” terveinél a kád helyett ezúttal egy SIKO zuhanykabint terveztünk be, szép, letisztult változatban egy TECE zuhanyfolyókával. Ezzel a szép padlólap látványa megmarad, mivel nincsen zuhanytálca, így még egybefüggőbbnek, tágasabbnak látszik a tér.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, zuhannyal)

A kabin üvegfala SIKO, de maga a csaptelep, illetve a komplett zuhanyszett-berendezés már a GROHE egyik minőségi, környezettudatos terméke, mellyel nem csak külsőleg varázsolhatjuk újjá a fürdőszobát, hanem egyben a legmodernebb biztonsági rendszerekkel ruházzuk fel azt. Az állítható felső tartókonzolos FastFixation rendszernek köszönhetően a zuhany gyorsan, minden gond nélkül felszerelhető, ezért kifejezetten ideális felújításokhoz.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, zuhannyal)

A GROHE mindemellett a család valamennyi tagjának a biztonságára gondolt: CoolTouch technológiája gondoskodik arról, hogy a termosztát-test ne forrósodhasson fel túlzottan, az esetleges forrázásos balesetek elkerülése végett. Kialakítása is vékony, kellemes, mely nem csupán látványát tekintve elegáns, hanem helytakarékos is, nagyobb kényelmet és mozgásteret biztosítva számunkra a zuhanyzóban.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD Brown Harmony fürdőszoba, zuhannyal)

A többi termék mind megfelel az előbbi, kádas változatban látottaknak: SIKO szaniterek, EMCO kiegészítők, illetve a TECE elegáns nyomólapja és zuhanyfolyókája kerültek bele ebbe a fürdőszoba tervbe is.

Természetesen Standard fürdőszobáinkat is 4 féle tervvel készítettük el, így következzen most a másik kettő: szintúgy egy kádas és egy zuhanyzós verzió, csak ezúttal egy egészen más stílusú, hangulatú burkolattal!

White Marble - ha valaki inkább a világos tereket, a fehér, hűvösen elegáns márványt szereti!

Elvégre egy közepes méretű fürdőszoba térnek is jót tesz, ha optikailag még tágasabbá, még világosabbá varázsoljuk azt. Erre pedig keresve sem találhatnánk jobb megoldást, mint a gyönyörű carrara-i fehér márvány megjelenítését otthonunkban kortárs hidegburkolatok segítségével, mely ezúttal nem más, mint az Argenta Carrara White kollekciója!

Argenta Carrara burkolat család

(Fotó: Argenta Carrara burkolat család)

A spanyol Argenta márkát talán már nem kell bemutatni olvasóinknak, hiszen számtalan szebbnél szebb kollekciójukat megmutattuk már. 1999-es megalakulásuk óta folyamatosan fejlődik a márka, melyen belül is a #Friendlytile koncepcióban olyan ötleteket szerettek volna megosztani, hogy hogyan hozhatnák még közelebb egymáshoz az embert és ezt a csodás anyagot, a kerámiát. Az Argenta is környezetbarát márka, számos innovációja, csomagolása és szállítási megoldásai is mind ezt tükrözik.

Ami pedig a stílust illeti, a spanyolok ebben élen járnak, nem véletlenül ők az első márványhatású csempék gyártói. A carrara-i fehér márvány pedig világhírű.

Most azonban hozzánk is beköltözhet, mégpedig nem is akárhogyan: előre kiszámolt, pontos csempe mennyiséggel, gyönyörű látványtervekkel, melyekben már ezek a termékek mind itt vannak nálunk a raktárunkban, így nem csak hogy élőben megtekintheted, de akár azonnal el is viheted, ha beleszerettél, a hozzá illő dekorral együtt.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, káddal)

Az elegáns fehér márvány mellé pedig számos elegáns, ragyogó terméket válogattak be tervezőink.

A kádas változatnál a SIKO kádja mellé – melyet az előző fürdőszobához hasonlóan szintén kompletten felszerelve, kádlábbal, előlappal, túlfolyóval és kádparavánnal tettünk maximálisan kényelmessé minden esetre – a GAMADECOR gyönyörű tükrös DARK sötétbarna fa hatású fürdőszobaszekrényével állítottunk kontrasztot a sok hófehérnek. Ehhez az olasz Frattini dizájn csaptelepek kellőképpen fokozzák a fürdőszoba eleganciáját.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, káddal)

A vécénk szintúgy SIKO, és - mint az előző, földszínű változatnál is - a TECE elegáns tartályát (amihez még hangszigetelést is kapunk) elegáns, stílusos nyomólapját, illetve a letisztult, egységes EMCO fürdőszobai kiegészítőket itt is megkapjuk.

A fürdőszoba – noha pont ugyanakkora méretre, mint az előbbi - a sok hófehérnek és a krómos ragyogásnak, valamint a nagyméretű, ledes tükörnek köszönhetően jóval nagyobbnak, tágasabbnak tűnik majd érzetre.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, káddal)

És íme, az utolsó Standard fürdőszoba: White Marble fürdőszobatervünk – ha inkább a zuhanyzóra voksoltok…

Valójában itt is minden ugyanaz, mint a kádas verziónál – kivéve természetesen a zuhanykabin, melyet SIKO Easy Clean üvegfallal, Walk’In – azaz minimál, belépős zuhanyfal megoldással terveztünk.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, zuhannyal)

Ezúttal a zuhanyfolyókánk ALCA lett, csaptelepeink, illetve ezúttal a zuhanyszett is az olasz Frattini termékei közül kerültek kiválasztásra.

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, zuhannyal)

Ha közepes méretű fürdőszobával és büdzsével rendelkezel, és szeretnéd ezt a teret meleg hatású földszínekbe vagy pedig egy elegáns márványba burkolni, s hozzá az itt látott minőségi és stílusos berendezési tárgyakat megrendelni - akkor a Standard csomagok mennyiségben és árban is előre kikalkulált terveivel szuperül járhatsz az állami támogatással együtt!

Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve - STANDARD White Marble fürdőszoba, zuhannyal)

Azonban a végső döntés előtt érdemes végignézni valamennyi, a burkolatok tervezői által előre összeállított komplett álomfürdőszoba tervek 4-4 változatát, sőt akár még egyéb termékeinket is, hogy valóban biztos lehess a döntésben. Ha pedig további kérdésed merülne fel, egy-egy termékre kíváncsi vagy élőben is, vagy csak szeretnéd a terveket a saját fürdőd pontos alaprajzára, méreteire is rávetíteni, akkor várunk szeretettel személyesen Palatinus Fürdőszobaszalonok