Vegyes

Köszönjük kérésed, kérdésed

Köszönjük, hogy elküldted számunkra kérésed, kérdésed! Kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!

Üdvözlettel, a Palatinus Fürdőszoba csapata

Peach Fuzz a 2024-es év színe: tippek, hogy mivel kombináld

A Pantone a 2024-es év színének választotta a 13-1023 TCX Peach Fuzz bársonyos színét, mely meghatározza majd otthonunk megjelenését. Lágyságával és barátságosságával vidámmá és kifinomulttá varázsolja a teret.
A Pantone Color Institute huszonöt éve ötvözi a színek tudományát érzelmi összetevőivel, hogy olyan trendeket alakítson ki, amelyek a divatra, dizájnra és belsőépítészetre egyaránt hatással lesznek.
Az intézmény szerint 2024-et áthatja ennek a lágy színnek a finomsága és melege. Mutatunk néhány ötletet,  hogyan építheted be Ügyfeleid otthonába.

A Porcelanosa elegáns újdonságai, melyek a 2024-es évet fémjelzik.

A Porcelanosa gyár már nem újdonság Számotokra, elegáns és tartósan trendi termékkínálata továbbra is magas minőséggel párosul.
Nézzük, milyen újításokkal rukkoltak elő a Porcelanosa tervezői, és milyen trendbeli változások, különlegességek várhatók?

A legforróbb hidegburkolat újdonságok: Peronda és Pamesa

Nem csak a fürdőszoba, hanem a teljes belső tér megújulhat, megszépülhet ma már a gyönyörű, különlegesebbnél különlegesebb hidegburkolatokkal. A gyártók évről évre tökéletesítik technológiáikat, követve és olykor még túl is teljesítve a legmagasabb igényeinket mind a tartósság, a sokoldalú felhasználhatóság, mind pedig a dizájn terén. A legforróbb újdonságaikat az évről évre megrendezésre kerülő, nagyszabású Cersai burkolatkiállításon vonultatják fel, követve, sőt, mi több: diktálva a legújabb burkolat trendeket, melyeket nyilván már Ti is kíváncsian vártok. Legújabb összeállításainkban most ezekből szemezgettünk Nektek - elsőként fogadjátok szeretettel a két népszerű és többek számára is elérhető középkategóriás csempe gyár, a Pamesa és a Peronda által bemutatott újdonságokat!

Köszönjük visszajelzését

Köszönjük visszajelzését, munkatársunk hamarosan keresni fogja.

Üdvözlettel: a Palatinus Fürdőszoba csapata

Foglalj időpontot Hozzád legközelebbi üzletünkbe!

Foglalj időpontot Hozzád legközelebbi üzletünkbe! Menj biztosra, használd ki csak Neked szóló figyelmünket, kollégáink szakértelmét és az időpontfoglalás nyújtotta kiszámíthatóságot. 

Köszönjük, hogy részt veszel játékunkban!

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre és részt veszel nyereményjátékunkban! Kívánjuk, hogy Te legyél a 3 szerencsés egyike, aki megnyeri 100 000 Ft-os vásárlási utalványunkat!


Üdvözlettel, a Palatinus Fürdőszoba csapata

Foglalj időpontot és kuponod értékét megduplázzuk!

5000 Ft-os kuponod még beváltásra vár! Összegét most megduplázhatod, amennyiben fürdőszobaszalonunkban vásárolod le! 

Várunk új dunakeszi üzletünk megnyitójára!

Talán már értesültél róla, hogy megnyílt új, budaörsi üzletünk, remek lokációval, ízléses fürdőszoba enteriőrökkel, és szakértő kollégákkal.

Köszönjük időpontfoglalásod a Palatinus Fürdőszobaszalonba!

Köszönjük időpont kérésed a Palatinus Fürdőszobaszalonba! Kollégánk 24 órán belül jelentkezik az általad megadott telefonszámon, hogy megbeszéljétek látogatásod konkrét időpontját!

Üdvözlettel, a Palatinus Fürdőszoba csapata