Luxus fürdőszobák, akár állami támogatással!

Luxus fürdőszobák, akár állami támogatással!Sok család nézi áhítattal a katalógusokban a gyönyörű luxus kivitelben készült burkolatokat, miközben el sem tudja képzelni azokat saját háza, lakása enteriőrjében. Most azonban itt a lehetőség a gyermekes családok számára, akár állami támogatással belevágni a fürdőszoba felújításba - segítségképpen pedig profi tervezők által megálmodott látványtervekkel – hogy többé már ne csak álmodozzunk…


luxus fürdőszobák

A Palatinus Fürdőszobaszalonok csapata 12 igazán stílusos fürdőszoba látványtervével segít az állami támogatás mellé, hogy fürdőszobánk még szebb lehessen, és még gyorsabban megvalósulhasson. A 12 látványtervből nyolcat már korábban bemutattunk – árkategória szerinti sorrendben haladva.

A pénztárcakímélő Economy fürdőszobák, illetve a közepes méretű fürdőhelyiségekre tervezett Standard csomagok után jöjjön most a minden eddigit felülmúló, prémium kategóriás burkolatokkal és szaniterekkel berendezett álomszép Premium fürdőszoba négy terve!

Marazzi AllmarbleWall Golden White burkolat

(Fotó: Mararzzi AllmarbleWall Golden White burkolat)

Természetesen ezeknél a terveknél is pontos termék meghatározással készültünk, melyeket személyesen mind megtekinthet, ha ellátogat hozzánk. Azonban addig is, cikkünkben némi ízelítő a luxus kivitelű, prémium kategóriás fürdőszoba enteriőrökről…

Ahogyan azt az előző két kategóriánál is, a Premium fürdőszobák esetében is 2-2 terv született, hogy mind a fürdeni vágyóknak kedvezzünk egy-egy elegáns, kádas megoldással, mind pedig a gyors zuhanyzás híveinek egy-egy szép kabinos tervvel.

Ami pedig a burkolatok színvilágát illeti – az egyik egy gyönyörű, kőhatású, matt Porcelanosa burkolat, némi csillámos mozaikkal a süllyesztett polcok megvilágított részein, míg a másik terven egy ragyogó, igazi luxus enteriőrbe illő márvány hatású Marazzi csempe látható. Lássuk mindezt részletesebben!

Porcelanosa Prada burkolat

(Fotó: Porcelanosa Prada burkolat)

Premium ELEGANT – Luxus hidegburkolatok, a márvány álomszép mintázatával, a fürdőzés szerelmeseinek

A meleg árnyalatoktól barátságosabbnak, otthonosabbnak, míg a hűvös árnyalatoktól modernebbnek és tágasabbnak érzékeljük a teret. Nos, ebben a fürdőszoba látványtervben mindkettőt megkaptuk, méghozzá nem is akármilyen burkolatokkal: a spanyol luxus minőségű exkluzív szépségeit hozták ide tervezőink.

A márvány hatású hidegburkolatok trendje ugyanis még bőven felfelé ível, arról nem beszélve, hogy a természetből kölcsönzött minták, mutatós rajzolatok időtlen eleganciáját hosszú távon élvezhetjük a falakon.

Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Elegant fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Elegant fürdőszoba, káddal)

A kiemelt, központi falsíkon a Marazzi Grande Marble Look Frappuccino Lux árnyalatát láthatjuk, melynek még a névében is benne van a „LUX” szó, arra utalva, hogy ez egy igazán exkluzív, luxus burkolat. Ezt pedig nem csupán a minőségének, gyártástechnológiájának, illetve felületkialakításának köszönheti, hanem a hatalmas méretének is. Ezek a lapok 120X120 cm-es, álomszép, óriásburkolatok, melyekkel gyönyörű, egybefüggő falakat, vagy kiemelt fókuszpontokat tervezhetünk otthonunkba.

Ehhez válasszuk gyönyörű, világos kontraszthatásként a szintén Marazzi AllmarbleWall Golden White Lux fehérmárvány óriáslapjait, melyek a maguk 40X120 cm-es méreteivel szintén gyönyörű, fuga hézagoktól mentes, tágas felületeket alkotnak. Ezek a lapok 6 mm-es vastagságuknak és luxus fényezésüknek köszönhetően időtállók, tartósak, és igényeink szerint konfigurálhatók, oda, ahová csak szeretnénk, természetesen többféle színárnyalatban és méretben is választhatjuk.

Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Elegant fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Elegant fürdőszoba, káddal)

A terveken a Golden White (fehér márvány) árnyalat szerepel, melyet az alapcsempe izgalmas, 3D hatású geometrikus mintájú dekor csempe változatával kombináltunk, a még érdekesebb, mozgalmasabb látvány érdekében.

A márvány hatású hidegburkolatok szépségéhez természetesen a fürdőszoba berendezését is hasonlóan elegánsra terveztük.

A Siko LESLY tágas, luxus kivitelű öntöttmárvány kádat térbe állítottuk, fölé pedig egy LED-ekkel megvilágított hangulatos kis falsíkot terveztünk, ahová le lehet pakolni, így minden kéznél lehet egy kényelmes, pihentető fürdőhöz.

Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Elegant fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Elegant fürdőszoba, káddal)

WC és bidé? Természetesen egyik sem hiányozhat egy igazi luxuskategóriás fürdőszobából!

Tervezőink ezúttal a ROCA CARMEN perem nélküli modelljeit választották, a gyönyörű, dizájn nyomólapokkal, melyek a TECE termékei.

Mosdónk pedig a Roca 80X50 cm-es, tágas „CARMEN WHTE” árnyalatú elegáns modellje lett.

Mind a kádhoz, mind pedig a mosdóhoz a GROHE legújabb, innovatív látványt és pazar kényelmet nyújtó csaptelepek dukálnak. A GROHE Rainshower® SmartControl 360 zuhanyrendszernek köszönhetően minden nap élvezhetjük a testre szabott és exkluzív zuhanyzási élményt, akár a kádban is!

Mindezt a szintén GROHE  Essential család modern, időtlen fürdőszoba kiegészítői teszik teljessé.

Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Elegant fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Elegant fürdőszoba, káddal)

Természetesen a tárolásról és a fűtésről sem szabad megfeledkeznünk – pláne egy tágas fürdőszobánál – ezért ezekre is külön gondot fordítottunk. Mind a fürdőszobabútorok (Roca), mind pedig a radiátorok (Zehnder) igazán magas minőséget képviselnek, és látványukban sem utolsók!

Premium ELEGANT – Luxus fürdőszoba tervek a frissítő, gyors zuhanyzásra voksolóknak

A gyönyörű Marazzi hidegburkolatok természetesen itt is megegyeznek az előbbi fürdőszoba tervein szereplő modellekkel – sőt, itt talán még inkább tud érvényesülni a finom márvány misztikus mintázata – hiszen a zuhanykabin áttetsző, nagy üvegfelületei mindent látni engednek.

Palatinus Fürdőszoba látványterve – PRÉMIUM Elegant fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve – PRÉMIUM Elegant fürdőszoba, zuhannyal)

A Radaway Furo Gold arany zsanérokkal felszerelt minimál belépős üvegkabinok igazi luxus élményt visznek a fürdőszoba térbe – a márvány és az arany ragyogása együttesen pedig pazar fényűzést nyújtják majd számunkra.

Természetesen fontos, hogy az arany zsanérokhoz minden fém felület meleg arany árnyalatot kapjon, hogy igazán harmonikus lehessen az enteriőr.

Éppen ezért esett a választás a Tece drainprofile zuhanyfolyókák Polírozott Gold Optic nevű termékére, és a GROHE  elegáns, matt fekete csaptelepeire, melyhez egy szintén mélysötét tágas Roca Carmen fürdőszobabútort terveztünk.

Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Elegant fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Elegant fürdőszoba, zuhannyal)

Ezzel egy kicsit oldjuk az arany és a márvány együttes, feminin összhatását, hiszen a fekete és a fehér kontrasztjától kap némi maszkulin energiát, fiatalos frissességet is a fürdőszoba enteriőr.

A szaniterek (Roca és SIKO) itt is ugyanazok, mint az előző, kádas változatnál, a WC nyomólapja azonban ezúttal a GROHE Nova Cosmopolitan modellje lett, ahogyan a hozzá tartozó nyomólap is GROHE .

A SIKO LED-es világítású tükrével és a Zehnder termosztáttal és “Design Line” thermo fejjel pedig nem csak saját luxus élményünkről, hanem a környezetünk védelméről is gondoskodhatunk.

Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Elegant fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Elegant fürdőszoba, zuhannyal)

Premium MINIMAL – loft hatású letisztult burkolatok, a városi stílus kedvelőinek - káddal

Ha valahol, akkor egy ilyen tágas fürdőszoba térben mutatnak és érvényesülnek igazán a szürke, beton- és kőhatású, matt hidegburkolatok, melyek most felettébb divatosak és közkedveltek.

Porcelanosa Prada Acero három színben is kapható kő hatású hidegburkolat-családjának egyik kellemes, meleg szürke árnyalatát választottuk. Itt a kő hatású alaplapok mellett igen széles dekorválasztékot is találunk, elegáns, finom mintázattal. A három alaplap, a három különböző dekor csempe mellett a padlólapok is szépek, modernek, nagyméretűek, és ami talán a legfontosabb: csúszásmentesek a felületkialakítás és a textúra sajátos jellegéből adódóan.

Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Minimal fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Minimal fürdőszoba, káddal)

A fiatalos, mégis kiemelten exkluzív hidegburkolatok mellé természetesen ez a fürdőszoba is el lett látva minden földi jóval, ami a berendezését illeti!

A SIKO szabadon álló kád itt is kapott egy igen hangulatos megvilágított falfülkés megoldást, melyet az izgalmas látvány kedvéért egy, a matt szürke burkolatoktól teljesen eltérő, színesen ragyogó mozaikkal burkoltunk. Ez a mozaik a Porcalanosa egyik legexkluzívabb gyárának, a L’ANTIC COLONIAL-nak a  prémium mozaikja, a GLAZE MINI HEXAGON BLACK, melyet kék LED fénnyel világítottunk meg.

Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Minimal fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Minimal fürdőszoba, káddal)

A mosdó, a tükör, illetve a fürdőszobaszekrény mind a KOLO terméke, a WC és a tartály pedig a kategóriájában egyik világelső GEBERIT látványos, professzionális modellje lett.

Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Minimal fürdőszoba, káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Minimal fürdőszoba, káddal)

A fekete SIGMA Geberit nyomólapot hangcsillapítóval és komplett szerelőkészlettel kapjuk. És nem csak azért szuper választás, mert víztakarékos - igényünk szerint választható az öblítés mennyisége (dupla öblítést tesz lehetővé), hanem mert rendkívül látványos, elegáns, és mesés harmóniába hozható a SIKO szintén matt fekete radiátorával.

A csaptelepek ezúttal a Hansgrohe kínálatából kerültek ki ennél a fürdőszobánál. A mosdó csaptelep egykaros, matt fekete, falsík alatti szereléshez illő modellje, mely minimál fürdőszoba esetében az egyik legnagyszerűbb választás. A kádhoz pedig – Hansgrohe szigetelőgallérral – a gyártó Raindance Select gyönyörű matt fekete kézizuhanyszettjét választottuk.

Végül, de nem utolsósorban az EMCO kiegészítők teszik teljessé, és igazán kényelmessé a fürdőszobát.

Emco Loft Black fürdőszobai kiegészítők

(Fotó: Emco Loft Black fürdőszobai kiegészítők)

És ha inkább zuhanyozni szeret: akkor, íme, ugyanez a loft hangulatú minimál fürdőszoba – zuhanyzós változatban!

Ennél a fürdőszoba tervnél szinte minden megegyezik, csak a kád helyett került be zuhanykabin, mely ezúttal a Radaway FURO Walk In belépős kabinja lett.

Ezt a Hansgrohe Raindance Select zuhanyszettel, a hozzá tartozó csatlakozókkal, és Geberit zuhanyfolyókával tettük teljessé.

Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Minimal fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Minimal fürdőszoba, zuhannyal)

Természetesen maradtak a Geberit szaniterek és nyomólap is, a szintén Geberit fürdőszobaszekrény mosdóval, az EMCO kiegészítők, és a SIKO radiátora is, hogy ne csak álomszép és modern, hanem valóban kényelmes, igazi luxus felüdülést hozzon számunkra ez a fürdő is.

Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Minimal fürdőszoba, zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba látványterve – PREMIUM Minimal fürdőszoba, zuhannyal)

Ezzel cikksorozatunk, a Palatinus Fürdőszobaszalonok tervezői által előre összeállított komplett álomfürdőszoba tervek bemutatásának végére értünk, és bízunk benne, hogy terveink elnyerték tetszését!

Szeretettel várjuk személyesen üzleteinkben, hogy kérdéseit megválaszolhassuk, a kiválasztott termékeket élőben megmutassuk, illetve a kiválasztott látványtervet saját fürdőszobájának alaprajzára átültessük, vagy pontos terméklistát, árakat adjunk az Ön kérése, kívánsága alapján!