Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Üzleteink elérhetősége: Kapcsolat    Webáruház Ügyfélszolgálat        Tervező vagyok: Belépek

2021-es trendek

Blue a kedvem - álomburkolatok kékben!

Ahogy a divat, úgy a hidegburkolatok is színesednek: az eddig megszokott és előszeretettel alkalmazott szürkék, bézsek mellett itt vannak a ragyogó kékek, méghozzá elegáns márvány mintákon! Tökéletes választás, ha otthonodat szeretnéd feldobni éj-kékkel, vagy a víz természetes árnyalataival!

3 új trend, mivel burkold az otthonod!

Három felettébb izgalmas, vadonatúj irány látszik kirajzolódni a hidegburkolatok piacán. Az egyik nemes rajzolatokkal, leheletfinom mintákkal operál, melyeket a márványlapok természetes textúrái alapján gondoltak tovább a tervezők. A másik határozott egyenesek, geometriai minták és kontrasztok extravaganciájára épül. Míg a harmadikban a szimmetrikus geometria és a finom sejtelmesség egyszerre van jelen. Nézzük meg hogyan!

6+1 ütős tipp hogyan használjuk fel az év színeit!

Legyen akár a fürdőszoba, akár a konyha, vagy bármilyen más belső tér – abban egyetérthetünk, hogy annak összhangja, színei, anyagai nagyban befolyásolják hangulatunkat. A Pantone intézet minden évben kiválasztja az „év színét” az adott év aktuális problémáira reagálva. Vajon mit üzennek 2021 színei, és miként jeleníthetjük meg az idei árnyalatokat otthonunk falain?

X burkolatok szuperképességekkel!

Ha a burkolat szót halljuk, sokunknak még mindig a kis méretű fényes fehér csempék, vagy a linóleum jut először eszünkbe, holott a burkolatok piaca is óriási léptekkel fejlődik. Mintáik már élethű digitális technológiával készülnek, és szinte bármilyen méretben megvalósíthatók, sőt sok más szuperképességgel is rendelkezhetnek!